Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

vyber penez je v IB AM taky pekna divocina... dnes jsem zkousel zadat svuj prvni prevod,
diky introus jsem "vyzral" nad spatnou kontrolou IBAN cisla... stale jsem potvrzoval a stale
hledal, kde zadam castku... a nic! castku mi to vubec nenabidlo! doufam, ze mi neprevede
celej ucet na CZK a neposle na ucet... :)

jinak dalsi chyba - kdyz jsem si dal ulozit ucet jako sablonu, uplne nelogicky mi do sablony
k BIC banky pridal retezec "SWIFT" ?!

introus Napsal:
-------------------------------------------------------
> VYSLEDEK
> musel jsem použít soukromý účet , podnikatelský to
> nebere
> a hlavně jsem musel do okénka pro zadání čísla
> IBAN okopírovat napoprvé správné číslo a delku,
> čili 22 znaků a tabulátor provést pohyb na další
> položku
> Jakákoliv oprava čísla IBAN vyvolá kontrolu ať
> správnosti - validity čísla, nebo počtu zaadaných
> čísel
> a pak ať jsem zadal sprábně nebo ne už jsem se z
> toho nedostal - invalid nebo malý počet čísel
>
> introus

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
vie niekto porovnať hodnotu plnenia opčnych spredov,resp. formaciu IC v Interactive Brokers a inych brokerov?
Otazka či hodnoty plnenia su nepriaznivejšie voči traderom v IB ako u inych brokerov...

Ďakujem.

• 1 month later...
Odesláno

Chtěl bych si založit účet u IB. Pročetl jsem i diskuzi zde, ale není mi jedna věc jasná.

Pro splnění podmínek k otevření je zapotřebí zaslat min. 10 000USD, ale já bych rád nějakou část poslal ihned zpět. (je to záležitost týdnů? - schválení, převod, konfigurace účtu, výběr)

A dočetl jsem se o konverzi měny, že je dobré v rámci úspory za poplatky poslat peníze v CZK a ty pak směnit v platformě. Jak se to prosím provádí? Mohl by někdo poskytnout polopatický "návod". Děkuji moc za Vaše rady.

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

prosím nemáte někdo zkušenosti se zakládáním účtu jako pro? jestli jsem to správně pochopil, tak když pracuji v bance tak se automaticky stávám profesionálem :D :D určo bych trhnul časový rekord jak se vytradit do 0 :D :D koukal jsem na poplatky a nevím jestli bych mohl sledovat data futures, respektive to moc nechápu, já jím platím něco za využívaná data a jako profik, buďto platím jinou službu anebo je dražší např, L2 rozdíl cca 80USD, jenže chci mít jenom otevřený účet a real-time data mít od SC, na kolik by mě teda prosím vyšlo užívání účtu jako pro u IB (nepočítám data od SC) případně jaké máte prosím zkušenosti z "vočůráním" tzn že bych napsal, že pracuji v marketingu anebo založit účet na starou anebo tátu, kterej se jmenuje stejně ale má živnostňák, tak aby ho pak nestíhali :D díky moc

Řím taky nepostavili za den ;)

Odesláno

Ahoj Jelimane (už tedy ten nick mě pobavil, proto se omlouvám za níže uvedené, protože autor takové přezdívky si možná nic jiného nezaslouží ...),

samozřejmě musíš uvést, že pracuješ v Em bance - pobočka Strakonice, protože tam se dozvíš spousty zákulisních informací ze světa vysokých financí, které následně zneužiješ k tomu, aby jsi se brutálně obohatil na úkor břídilů z Vól Strítu. Pokud budeš Jason Bourne a uvedeš o své identitě nesprávné údaje, tak tvůj spánek už nikdy nebude takový jako byl dřív, protože FBI bude každé ráno v černém SUV sledovat, kam že to vlastně jedeš do práce a pokud se prolátne, že namísto "construction services" (tedy nejsi malíř pokojů jak jsi uvedl v aplikaci) makáš na tvé své pobočce - tvůj osud je zpečetěn..... :c)

Odesláno

to mapler: tak od tebe jsem takovou reakci nečekal :D :D ale pobavila :D

to Jeliman: zaměstnání si ověřovat nebudou... pro založení budou chtít kopii občanky a nějakého účtu nejspíš...

Odesláno

Jeliman,

přiznám se, že jsem ve spojení tvého diskuzního jména a obsahu dotazu nemohl odpovědět jinak, doufám, že to bereš jako nadsázku a možná můj slabý pokus o humor, určitě se nechci nikoho dotknout...má rada je být při vyplňování aplikace trošku Jason Bourne a údaje přizpůsobit ve tvůj prospěch, dneska děláš v bance zítra třeba někde na úřadě, tou bankou bych to tedy nějak nekomplikoval... :c)

Odesláno

maplere v úplně v klidu ;) vůbec se mě to nedotklo, naopak mě to dost pobavilo :D a jsem rád že tebe pobavil můj nick, rád občas ze sebe dělám šaška a také mi to připomíná, že se nemám brát tak vážně :D

taky přeju dobrý trejdy

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

planujem do konca roka otvarat ucet u IB. Vedel by mi niekto povedat ci je stale mozne pouzit "Promotional Code" pri procese otvarania uctu ako je uvedene v navode a dostat sa tak neskor aj k PDF manualu k platforme TWS? Dakujem

Lukas

• Vytvořit...