Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hugos:
moc díky za info, zkusím na tom pracovat

jinak že to není jen aktualizací podporuje to, že na noteb. mi TWS přihlásit jde - aktualizace Wind. tam taky jedou (ale tam nechci obchodovat - jen nouzově třeba ukončit pozice ..)

p.s. jak se potom zachovat při zakázaných automatických updatech Windows, vybírat si ? neinstalovat vůbec ?

Odesláno

přeinstaloval jsem javu a už to funguje ! hurá

javu jsem měl nově instalovanou i po reinstalaci Wind., ale asi jsem neuhlídal verzi 32-64 bit ?? , instalovalo se to automaticky (což jsem podcenil), nyní jsem si aktivně našel verzi 64 (mám W7-64)

ještě jednou Hugos díky !!!

p.s. ale stejně mi to hlava nebere - protože v sobotu mi TWS přihlásit šla, a pak už dnes ne ???

Odesláno

podařilo se mi rozchodit TWS natolik, že se přihlásím, zprovoznil jsem stávkující API, propojím se již se sierou, ale ještě na mě pořád vyskakuje hláška viz obrázek. Myslím že ji rozumím, ale nechápu jak to ovlivním (na disku je místa mraky) pokud někdo víte co s tím - budu rád

31088

Odesláno

Petr29:

zkus opravit link TWS ve vlastnostech: ... -XX:MaxPermSize=[bold]192[/bold]M ...

Windows update mám nastaven tak, že si mohu zvolit, kdy instalovat patche a to dělám po záloze systému ve chvíli, kdy se to hodí mě (například o víkendu) a nejprve na záložním počítači.

Odesláno

Hugos:
filosofie patche a zálohy systému s pořadím záložní počítač ostrý - už mi to plně docvaklo - jsem pomalejší,
Jako bys věděl co se mi honí hlavou.

Zálohování už nějakou dobu provozuji, ale nyní se zamýšlím na změně filosofie-prostředků. Dosud 2 ext. disky WD, na jeden fleškovým zpúsobem - čili hlavně fotky, filmy dětí, atd, na druhý přes WDSmartWare, ale uvažuji, že WD soft vynechám a použiju k tomu zálohování přes Windows. Systém jsem dosud nezálohoval, ale asi bude nejlepší bitová kopie systému.

Odesláno

Hugos:

Díky za reakci.

Já mám win 7 ultimate. Verze TWS 949.3. Taky jsem si říkal že to musí být javou ale když jsem přeinstaloval celé win tak jsem jako první nainstaloval tws s javou 64bit a vše fungovalo správně... poté jsem nechal pc postahovat všechny aktualizace... no a když jsem to chtěl spustit po těch aktualizacích, tak to zase nefrčelo... proto jsem se zaměřil hlavně na aktualizace a né na javu. Tento týden to tak nechám být... příští víkend se na to mrknu a zkusím opět doinstalovat všechny aktualizace. Už mám ale pro jistotu bod obnovy a bitovou kopii kdyby něco. Ale asi ty aktualizace ovlivní javu v mém případě, když to udělalo dvakrát stejnou chybu.

Odesláno

TomTailor:
průběh u mě podobný (stejný), bez nějaké logiky pomohlo odinstalovat a znovu instalovat Javu (přesto, že byla po reinst. W7 nově instalována) a následně nově instalace nejnovější TWS.

kdokoli:
přes co děláte bitovou kopii systému, přes Windows zálohování ?

Odesláno

Tak som sa v piatok tiez rozhodol otvorit ucet u IB, nakolko dolar stale rastie, a bude mi treba cim dalej tym viac penazi na jeho otvorenie .... Chcem sa len podelit, ze mi tiez poslali dnes emal, ze mam potvrdit, zdroj svojho majetku a svoje predosle zamestnania, tak dufam ze je to len formalita, a vrtat sa v tom nebudu

31090

• Vytvořit...