Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Zito,
mam tiez otvoreny ucet v anglickej banke a nevedel som o tom,ze sa da fundovat ucet aj v anglickej banke.Ale ako to funguje? Ty tam posles libry a oni to zmenia na dolare? Napis mi prosim ta podrobnosti,velmi ma to zaujma.

• 1 month later...
Odesláno

Byl bych nerad kdyby tento příspěvek vyzněl jako reklama konkurenci, snad to někomu pomůže jako to pomohlo mě - Petr Večeřa z IQ-Trade je stále schopen otevřít účet u IB od 5 tis USD. Tuto informaci podávám z vlastní zkušenosti, kdy mi tento pán otevřel účet s touto částkou v měsíci prosinci 2007 a dnes ho již mám fundovaný.

S pozdravem

Pterodaktyl

Odesláno

Ouklend Napsal:
-------------------------------------------------------
> To cican:
> Jestli náhodou finančník neukončil podporu IB také z toho důvodu, že navýšili vklad z 5000 USD na 10000 USD, jak píše harmonie.

Proč byla ukončena podpora nevím, ale myslím si, že to bylo ještě před zvýšením min. vkladu. Pravděpodobně to stálo hodně času a energie, kterou zřejmě přesměrovali do dalších aktivit.

Ale pokud člověk hledá, tak si podporu najde. Vím aspoň o 3 možnostech.

Odesláno

ano. je to napsáno o 4 příspěvky výše :) nad tím tvým. netuším ale, jaké podmínky Pterodaktylovi IQ Trade (p.Večeřa) poskytl. IB otevře individuální účet za 10k a pro "Advisor and Broker Clients" za 5k. (?????)

Odesláno

Podmínky (standardní) najdete na stránce IQ-Trade v nabídce "otevření účtu u IB stále od 5000 USD". Zde si je můzete vytisknout, prostudovat. Při vyplňování dotazníku pro IB skrze pana Večeřu vyplňujete jen asi 9 listů a několik souhlasů oproti několika 10 -tek formulařu skrze stranky IB. Tyto faxem zasíláte do IQ-Trade a naskenované doklady na jejich email. Večeřa mi vysvětlil, že účet u IB skrze jejich společnost od 5 tis je možné u nich otevřít proto, že IB začalo upřednostňovat na základě špatných zkušeností komunikaci s klientem skrze Brokera než když si člověk - začátečník u nich otvírá účet sám. Dle jeho slov je v případě ! vážné nouze ! (např. technické) možno zrušit skrze jejich společnost na základě telefonického hovoru exekuovaný příkaz či ukončit všechny obchody - pro mě neskutečná výhoda, když anglicky umím velice málo. Volal jsem mu - v jeho pracovní době - asi celkem 4 x a vždy jsem se dovolal. Na email odpovídá obratem, max do druhého dne. Je možno s ním hovořit přes SKYPE - v podstatě zdarma.

Čas ukáže jak tato spolupráce funguje v reálu, nicméně pro mě to byla jediná možnost jak si otevřít účet za 5 tis u IB, do 10 tis bych šetřil ještě dlouho.

S pozdravem

Pterodaktyl

Odesláno

Zdravím,

poraďte prosím... chci si otevřít účet u IB, v podmínkách jsem se dočetl, že pro daytrading s akciemi, opcemi a futures je nutno mít na účtě min. 25000 USD. Jestli to dobře chápu je tam podmínka maximálně 4 intraday obchody za týden (5 pracovních dnů) pokud účet nedosahuje zmíněných 25000 USD. Je tu někdo kdo tuto platformu využívá pro daytrading aby sdělil co je na tom pravdy a jak to funguje, pokud se tato podmínka poruší. Díky předem.

Michal

Odesláno

pokud to porusis, tak proste dalsi obchod neotevres. nespekuluj. proste to je US zakon ze pro id obchodovani akcii musis mit 25k. pokud je nemas, je restrikce.

Odesláno

Ale já nechci obchodovat id akcie, rád bych obchodoval id index mini DJ. Vlastně se ptám jestli toto omezení platí i pro tento trh případně pro id obchody ER2, zlata apod.

• Vytvořit...