Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zde zeptat, jak je to dnes u IB se skluzy. Chtěl bych zde otevřít účet ale trošičku mne zarazil příspěvek, který je o pár stran nazpět, ve kterém uživatel psal, že na své obchody dostává skluzy 20$ někdy i 40$ (myslím že to byl trh TF). Prosím tedy i ostatní uživatele, kteří zde obchodují i o jejich podněty co se týče skluzů u IB. Můj trh je e-minu Russel 2000. tf 3min. Děkuji všem za odpověď (tu)

Odesláno

Přes IB lze obchodovat přímo v ČR a v korunách. Zajišťuje to ze holandský broker s kanceláří v Praze. Pomocí Chart trader můžete obchodovat přímo z grafu. Min účet 50000Kč, což je nějakých 2600$. Poplatky za futures a opce 4$, akcie 5$. Je to velká výhoda i pro neangličtináře.

Odesláno

Zdravím,

otvírám si účet u IB, dokumenty ověřeny, peníze u nich. Ale poslali mi jeden nepříjemný email, kde po mně chtějí ověřit výši a zdroj mého majetku. Přeposílám i originální znění mailu. Máte s tím někdo zkušenosti? Stačí jim to napsat slovně nebo musim dokládat nějaké dokumenty (které bohužel doložit nemůžu)?
mail:
" FINANCIAL INFORMATION: Please reply back to this email confirming your accumulated net worth figure range in USD. In addition, please clarify the source(s) of your confirmed accumulated net worth. **You may include the details or any previous employment/self-employment if applicable."

Díky,

Braker

Odesláno

to paulus: Děkuji za reakci, údaje by měly být v pořádku, teď jsem to kontroloval a dal jsem tam net worth 75K-100K, liquid net worth 75K-100K a net income 50K-100K USD. Udal jsem, že jsem self-employed programátor. Trochu mě napadá, jestli to nemůže být tím, že je mi teprve 21 let, tak se jim ty údaje nechtějí moc věřit.. Taky to pravda neni, na kapitál jsem vydělával přes rok brigádama, ale všude se psalo, že tyhle údaje nemusím dokládat, tak jsem s tim moc nepočítal. Co mi radíte napsat? Mě napadlo, že bych napsal, že mám bohaté rodiče, tak většinu majetku mám od nich a zbytek z povolaní programátora.

Odesláno

Nejaky dotaz na to kolik procent prijmu je treba od rodiny/rodicu tam taky je ne? Tak to uz tam mozna mate pouzite. Co napsat nevim, zkontrolujte jestli ste se nespletl, nebo mozna mate nejake nemovitosti, ja je do net worth pocital, nevim jestli spravne, ale myslim ze tam patri, tam je cena vzdy jen orientacni. Kazdopadne, bohatej ste, tak jim to potvrdte. Je mozne ze prgatori v usa tak dobre placeni jako u nas nejsou no:)

Odesláno

Zdravim,
včera jsem si nafundoval účet u IB, vše proběhlo v pořádku. Nyní jsem chtěl připojit TF k NT, ale objevila se mi hláška, že nemám povolení pro tyto data.
Účet u IB jsem aktivoval podle návodu , moje data permission vypadá asi takhle
North America
Russell Indices 2.00 USD
US Bundle Free (USD 10 if monthly commissions Global
IB FOREX Free
IB FX Free
Index CFD - Level I Free
News
Marketwatch Research Free

Research Platform, brokerage, nonprofessional Free

Když jsem kontaktoval online podporu tak mi řekli, že pokud chci obchodovat TF 03-13 tak si musím koupit nějaky balíček za 75 USD. Je tu spousta lidí co účet u IB mají, jaké kontrakty obchodujete? Všechy backtesty, které jsem dělal mám pro TF a YM a ani jedno ted paper tradovat nemůžu, tedy pokud si nedokoupím ten datafeed za tech 75USD, ale to mi přijde celkem drahé.
Díky za radu
Jirka

Odesláno

Dobrý den, můžete mi prosím někdo dát tip, kde najít info, jak zřídit k ostrému účtu u IB účet pro simulované obchodování? Nedaří se mi tuto informaci najít. Předem děkuji. Přes edemo a demouser se dostanu do demorežimu, ale jak je zde v mnoha příspěvcích napsáno, jsou tam nesmyslná data a nezobrazují se mi v něm ceny spreadů. Nevím, zda je to tím demorežimem, nebo dělám něco špatně.

Petr

Odesláno

To Misch, děkuji za radu, když se ví, kam "kliknout" je to sranda. Již je zažádáno, odesláno a čekám na zpracování a otevření paper trading účtu.
To vla55, děkuji za snahu a odpověď přes to, že by mě moc nepomohla, jak účet otevřít.
Petr

• Vytvořit...