Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcel by som vedel či tu niekdo obchoduje cez IB Hang Seng futures na HKFE . Viem,že trh ma slušnu volatilitu aj likvidita je tiež ok, ake skusenosti mate s tymto trhom. Ak tu niekdo taký je čo traduje tento trh.

Odesláno

Dobrý den,
beru data od IB a papertraduju přes SCH. Abych dostávala data, musím mít zapnutou platformu TWS. Ta mi ale vůbec nevyhovuje. Pokud bych chtěla začít live, stačí zadávat příkazy pouze do SCH? Ale max. denní ztrátu musím zadat do TWS, aby byla aktivní? Rozumím tomu dobře?
Díky Jarusak
Odesláno

Zdravím,

dostávám vysoce nejasné odpovědi z IB customer care, tak to zkusím tady.
Jak je to přesně s RT (opakuji RT, ne jenom open) poplatky za combo opce?

Příklad: sell to open 5 * IWM iron condor (short @ delta 20, wings 2 strikes wide).
Chápu to správně, že RT commissions budou $0.7 * 4 (počet legs) * 5 (počet contracts) = $14
Nebo budou $28, protože se to zopakuje při buy to close?

Pak se mi ještě nechtějí vyjádřit ohledně Cancellation fees. Existují nějaké (a popř. jaké) když posunuju limitní příkazy? (např. prodávám combo za $5, trh se posune, já zruším příkaz a zadám nový sell to open za $4.8)

Díky,

Luci

Odesláno

Jacku,
díky za odkaz. Koukala jsem na něj, a odpověď jsem nenašla:-(. Možná jsem to přehlídla, možná jsem špatně napsala dotaz. Jde mi o to, když budu mít zaškrtnutou volbu Used Attached Orders, tak jeslti při live a zadávání příkazů pouze v SCH do grafu, je SL držen pouze v mém počítači, nebo je odeslán brokerovi, který v případě výpadku internetu SL aktivuje, abych nepřišla o účet. V poslední době se mi často stalo, že mi vypadl internet.
Díky moc
Odesláno

zdar,
chcem sa spytat ake existuju moznosti ak si chcem u IB otvorit ucet s mensim kapitalom ako 10000, nieco som videl na ich stranke ohladom veku do 26 , spodna hranica je kolko 18? a co vyzaduju od takej osoby? a ta moznost ze otvorim ucet poslem 10 000, a potom 5000 si poslem hned naspet , a budem obchodovat so zvyskom, je stale funkcna alebo ake mam moznosti.. dik

Odesláno

lucifer66: na zalozenie potrebujes $10000, po zalozeni mozes nejake $$$ stiahnut naspat, neviem co chces obchodovat ale s malym uctom sa obchodovat neodporuca.

to_all:
zaciatkom roka som do IB posielal 3000 eur, teraz v decembri som si 3000 eur posielal naspat. V priebehu roka 2012 som ziadne konverzie EUR->USD nerobil, tie eura tam stali ladom.
Vytlacil som si Activity Report od 02.1 do 27.12 a v sekcii Deposits/Withdrawals vidim :
Total in EUR = 0
Total in USD = -125.

Nerozumiem co tam prepocitavaju ked som ziadnu konverziu nerobil. Budem vdacny ak mi to niekto vysvetli.

diky
roman

Odesláno

ta ratam tak s 5000d , spredy opcie apod... hlavne mi ide aby som si to v mensom odskual kym doplnim viac penazi, aby som napr ten pol az rok videl ze ako to pojde s mensou sumov ....
takze mozem otvorit si s 10000 a poslat naspet 5000? stale to funguje? alebo je nejaka rozumnejsia moznost ako zacat s mensou ciastkou?

• Vytvořit...