Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otazka je, jestli mi to nahodou nemuze fungovat proto, ze jedu na live uctu pod IB Gateway a sim uctu na TWS...2x TWS jsem nezkousel...na second usera sem nic posilat nemusel, je mozny ale, ze uz to tak proste nefunguje..

Odesláno

IB Gateway je pouze bezici API pro napojeni jineho software k IB uctu. Zprostredkuje data a posilani prikazu. Jakoby extremne osekana verze TWS ktera dela jen to, ze se jiny SW prez nej muze napojit k IB.

Na rucni obchodovani se pouzit da pouze tak, ze mate jinou platformu, kterou k IB Gateway pripojite, napriklad Multicharts nebo Openquant.

Ja mam na IB Gateway napojeny prave Openquant pod kterym bezi AOS statistickych arbitrazi.

Odesláno

Připojení k datům jsem dnes znovu vyzkoušel a funguje to pořád stejně. Současné přihlášení prvním uživatelem LIVE a SIM na 2 PC nefunguje. Ten z nich, který se připojí jako druhý data dostává a ten původní o ně přijde. S kterýmkoli z nich mi zároveň jdou data, pokud se přihlásím druhým live uživatelem. Funguje mi varianta 2 TWS na 2 PC i kombinace TWS+WebTrader.

Odesláno

Zdravím, v poslední době jsem začal přemýšlet, že bych u IB začal obchodovat také certifikáty, má tady s tím někdo zkušenosti? Dříve jsem to zkoušel přes BrokerJet, ale dost mě to od těchto instrumentů odradilo a teď, když jsem u IB, tak bych tomu ten čas opět věnoval. Může mi někdo dát krátké overview či srovnání?
Děkuju.

Odesláno

Zdravím všechny.

Snažím se zjistit výši komisí u IB. Petr psal, že je to okolo $5 RT. Po důkladném prolezení stránek IB mi ale vychází tyto náklady na RT:

komise: $1
carrying fee: $0
exchange fee (YM)? $1,14
regulatory fee : $0,02

sečteno tedy: $2,16 RT

Snažila jsem se komunikovat s IB aby mi napsali, jaká je tedy výška poplatku na otevření a zavření pozice a oni mi poslali jen link ať si to zjistím sama, no...

Připadá mi to nějak málo. Kdo s nimi obchodujete, kolik u nich platíte RT?
A jak jste spokojeni s komunikací s nimi a řešením případných problémů?

Díky

Odesláno

to all:
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jestli jste již někdo převáděl u IB přes FOREX ..CZK na USD, když je již možné fundovat účet v CZK (podpora Base Currency CZK)..nebo jinou měnu...nemohl by někdo shrnout jednoduchý návod,.Díky,..
Honza

• Vytvořit...