Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze som to vyriesil nasledovne (mozno to pomoze tiez zacinajucim :) ):
Pri vytvarani uctu sa tlaci online security card. Ta je ale platna len 21 dni. Do tej doby musi prist nova.
Vcera sa mi pristup k ostremu TWS zablokoval(pritom, account manager a paper ucet fungovali bez problemov), chcelo to aktivovat novu passcodes kartu. Ta prisla ale az dnes!
Aktivacia prebieha cez account management. Vsetko bezi ako ma :)

Odesláno

Ahoj všichni,potřebovala bych zjistit jednu věc...doufám,že to někdo bude vedět...Nevíte jestli IB akceptuje při založení účtu jako doklad totožnosti místo OP kartu přechodněho/trvalého pobytu?? Vysvětlím...jsem slovenska žijíci v čr,mám zde přechodný pobyt,OP pořád slovenský se slovenskou adresou (pořád jsme občan SR). V čr mi slouží jako doklad totožnosti doklad o povolení pobytu a nevím jestli jsi s tímto můžu u IB založit účet...všechna pošta-telefon,výpis z banky mi samozřejmě chodí na čr adresu...Děkuji moc. LuckaH

Odesláno

Nemozes pouzit PAS? tam neni ziadna adresa a ako doklad je to urcite doveryhodnejsie ako obciansky preukaz? Ja som teda moj slovensky pas pouzil a to zijem mimo slovenska takze aj dokaz adresy kde zijem nemal nic spolocne so slovenskom(v tvojom pripade by to bola ceska adresa).

Odesláno

LuckaH Napsal:
-------------------------------------------------------
> Možem použit PAS,ale jsem právě myslela,že
> potřebuji doklad kde je adresa...Pokud to jde s
> PASEM tak není problém :-)..Děkuji moc.ahoj

Urcite nepotrebujes doklad s adresou. Sam som zakladal takto ucet u IB 3 mesiace dozadu. Adresu som dokazoval vypisom z banky.
A podobne som zakladal ucet aj u MIRUS. Je to takto uplne bezne.
neni zac :)

Odesláno

to all:
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat k druhému dokumentu pro ověření adresy..

"2) kopii druhého dokladu, na kterém máte adresu totožnou s adresou na občanském průkazu; přijímány jsou následující doklady: výpis z bankovního účtu – ne starší než 3 týdny, faktura za elektřinu, vodu, nebo plyn."

jestli se 3 týdenní lhůta vztahuje i na fakturu za elektřinu nebo plyn a popř. jestli může být výpis z banky pdf-ko co mi chodí měsíčně elektronicky na mail.
Díky za odpovědi.
H.

Odesláno

zdravim zakladam ucet u IB, som v navode tretom kroku - vyber dat. no web IB mi miesto toho ponuka nejaky "research subscriptions".. co to je? potrebujem to? nemam ten pocit. nikde nie je "skip" ani ziadna ina moznost nevybrat si ich a nutia mi tam volake package za 39e pre US/Europu/Aziu co s tym, prosim vas? :/ dakujem za odpoved

20701

Odesláno

to nick:

Když nevíte, k čemu to je, pak to zatím nepotřebujete ;) Tímhle se řídím :)
Dole by mělo být něco jako "continue" - musel bych to vidět, takhle z hlavy nevím, jak dál.

Tom

Odesláno

nick:
podle mě na to musíš zafajfkovat Subscribe aby sis to objednal. Tak to nefajfkuj.

Možná, pokud zrušíš i to Free nad tím, tak ta spodní volba zmizí. Zcela jistě to nabídnou i samostatně už za běžného vedení účtu.

Někdy na www stačí jen zmáčknout Enter když není žádný čudl v dohledu.

Odesláno

za odpoved dekuji, uz mi to pak doslo :)

dalsi dotaz: pokud chci zaslat penize do IB (dostal jsem pokyn zaslat je to banky v nemecku), mohu pro prevod pouzit SEPA prikaz? tam jsou totiz sdilene poplatky, ale nevim, jake by poplatky mela uctovat IB jejich banka..?

pokud spravne uvazuji, pujde to pouze pres standartni preshranicni jednotlivy prikaz, kde musim vybrat ne SHA ale OUR, aby vsechny poplatky byli na mne? ak ano, co vybrat ako "platobny titul"?

dik za odpoved

• Vytvořit...