Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, po tom co IB udelal ten update platformy na obchodovani, na tu MOSAIC nebo jak se to jmenuje, mam problemy s ninja traderem, proste jsem normalne nalogovanej na IB platforme, spustim NT a ten se nechce spojit s bezici IB platformou ale zacne znova otvirat logovaci okno na IB. Zkousel jsem resetovat instrumenty apod a nic nepomohlo. Celkove mi ta nova platforma moc nevyhovuje, nevite jestli je moznost se nejak prepnout zpatky na ten starsi soft id IB?

Odesláno

Dobry den, mam na platformu TWS napojen jeden program a potreboval bych vyresit tuto hlasku: "TWS closed socket" kdyz se pokuousim soucasne pripojit NinjaTrader. Jde to v Api nejak nastavit?
Diky moc

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
u IB chci ztáhnout data Utilities> Download Replay data> chci včerejší seanci a nic.
Error on downloading replay data: Connection to data server is busy or not available right now. Please try again later.
... a to trvá už 3 dni. nevíte co stím.Díky. Cenda

Odesláno

katzz

ten link co si sem dal su len poplatky burze

komisie sa skladaju z:

poplatok pre IB

zakladny 0.85 usd za otvorenie pozicie na jednu stranu trh YM
(mozes si vyjednat aj nizsi ak obchodujes vacsie objemy)
individuals.interactivebrokers.com/en/p.php?f=commission

poplatok pre burzu - exchange fee
to je ten link co si sem dal
individuals.interactivebrokers.com/en/accounts/fees/CBOT.php?ib_entity=llc
YM ko jedna strana za 1.14$
(mozu byt nizsie v zavislosti od toho ci se clen burzy,equity firma a pod)

Poplatok pre regulatora - regulatory fees

0.02 $ na jednu stranu obchodu

cize dokopy 0.85+1.14+0.02 = 2.01 $ na jednu stranu a 4.02 za roundturn na 1kontrakt

Take su aktualne moje komisie

Odesláno

Dobry,
Mam asi amatersku otazku
Je rozdiel medzi SAXO BANK a INTERACTIVE BROOKER?

-Obaja majú účet od 10.000 usd
-SAXO nepodporuje automaticke obchody.

Tak neviem u koho dostanem viac?

*momentalne citam knihy od autorov webu, velmi som si oblubila ninja trader a denne v nom na simulacii skusam prikazy, saxo vsak ma len svoju platformu.

Tak neviem koho by ste poradili.

Odesláno

Uz sa mi nedalo dopisat, rovnako tak porovnanie forexovych,futures,stock brookerov?
napriklad nie som si ista ci SAXO a DUCASCOPY.
Ak je niekde taka tabulka prosim o link.

Dakujem,

Odesláno

Mam este jednu otazku-este stale plati ze IB neotvara ucty pre SVK a CZ obcanov?
lebo nakoniec mi ako najlepsia volba s 10K eur vychadza

TWR a NINJA TRADER u IB ako jasna volba- pre mna.

Uz som unavena skusanim ( XTB, SAXO, a pod.) preorientovat sa na nieco seriozne na paper a backtest sa mi vidi ako najrozumnejsia volba.

Len som si nie ista ci nakoniec mi dovolia si ucet u nich otvorit.
Dakujem vsetkym za trpezlivost pri mojich amaterskych otazkach. teraz som docitala ebooku vyber trhu a kukurica+soja sa mi javi najlepsie pre mna osobne aj casova os obchodovania popri praci mi vyhovuje.

Odesláno

Rich Napsal:
-------------------------------------------------------
> oousha:
>
> asi jsi si spletla IB a TOS (Thinkorswim). U IB
> lze účet založit bez potíží, u TOS to pro
> obyvatele některých zemí nejde.
>
> Rich

Eśte mám amatérsku otázku, dala som si demo IB TWS ale je mozne sa tam zaregistrovat len s
ID: edemo
PS: demouser
Lenze vzdy ked to otvorim tak tam obchody nemam a rada by som upravila aj svoj kapital podla realnych podmienok v buducnosti, pise ze Account manag-ale to je asi len pre tych co maju live.

1.KAPITAL NA DEME:zmenit jeho vyska sa da?lebo skusam aj mobilnu verziu na androide ale tam je tiez len 500K a ja chcem 10K mat aj v platforme aj v mobile.

2.JAVA:Posledna otazka s TWS- nejaky problem s javou vyriesil to niekto?Vzdy na ikonu TWS na ploche musim dat prehladavat aby nasiel subor javaw.exe (program files) ked som mala XP slo to fajn teraz W7 (64)-problem

Dakujem za pomoc a trpezlivost

Odesláno

oousha:
účet edemo je při každém přihlášení s výchozím nastavením. K reálnému účtu IB je možné nechat vygenerovat účet pro simulované obchodování s jedinečným jménem a heslem. Jeho nastavení zůstává zachováno pro příští přihlášení a také je možné nastavit jeho počáteční výši účtu.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

Po niekolkohodinovom hladani na financnikovi aj v diskusii aj na strankach IB som sa proste nedozvedel ceny za obchody (asi to bude tym, ze niektore tie ich skratky este nemam v krvi ;)).

Predpokladam ze mi tu budete vediet odpovedat, kedze ma zaujimaju indexy ktore tu viaceri realne obchodujuete a isto aj u IB.

Konkretne ma zaujimaju indexy e mini Dow Jones, e mini S&P a e mini Russel a Dow Jones.

Moze mi niekto napisat presne poplatky na jeden konktrakt ? Ked som si testoval na demach, bral som ako jasnu vec, ze tam mam ask-bid , teda rozdiel spread a to je ako poplatok. No som sa teraz trochu domotal a neviem ako to je u IB konkretne s tymito indexmi.
Jasne ze na ich stranke som si commision pozrel, len z tych skratiek som aj zmateny ;)
Povedzme ten e mini dow jones je uvedeny pod cim ? Futures & FOPs ?
Tak mi niekto skuste nejako napisat tie ceny, lebo ma uz aj oci bolia z toho hladania.
Aj pri tom flat rate akoze vsetko v cene ale nezahrnuje to nejake ine poplatky neviem coho ;) Takze mam z toho poriadny gulas.
Keby mi to niekto mohol ako clovekovi napisat stylom - spread ask/bid 2 pips 10 dolarov v minuse hned + dolar za uzavratie, dolar za otvorenie, ktomu este poplatok za to a hento a mozem si najst novy biznis ;)

• Vytvořit...