Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj, nemate nekdo historicka intradeni data od IB k emini SP500 stacil by 1rok,
mam ucet kratce asi dva mesice a myslim ze dvoumesíční data je docela malo na testovani.
chtel jsem je zakoupit u SCmagic ale nejak mi to nejde a zaslechl jsem ze nejsou uplne stejna jako u IB.
Predem diky

Odesláno

Přeji dobrý den,
nevíte prosím jak nastavit v TWS platformě aby se mi zobrazoval aktuální profit / loss??? V helpu je sice postup :

To display P&L as New Position or Daily P&L, on the Page menu select Layout. In the Market Data column, select P&L and click Customize. In the P&L Calculation section select New Position or Daily P&L.

ale v záložce Market data column není položka P&L. Snažil jsem se to nastavit na simulačním účtu.

Děkuji
Mira.

Odesláno

turcak Napsal:
-------------------------------------------------------
> Přeji dobrý den,
> nevíte prosím jak nastavit v TWS platformě aby se
> mi zobrazoval aktuální profit / loss??? V helpu je
> sice postup :
>
> To display P&L as New Position or Daily P&L, on
> the Page menu select Layout. In the Market Data
> column, select P&L and click Customize. In the P&L
> Calculation section select New Position or Daily
> P&L.
>
> ale v záložce Market data column není položka P&L.
> Snažil jsem se to nastavit na simulačním účtu.
>
> Děkuji
> Mira.

Treba nastaviť nastaviť ,,real time monitoring,, hore v ,,Configure,,. Potom sa objavia tie možnosti i v page - layout. Ked chcete naplno využiť soft TWS treba v Configure zaškrtať všetko. Tak sa otvoria všetky funkcie k používaniu.

• 4 týdny později...
Odesláno

dobrý den,

mám takový dotaz ohledně Interactive Brokers - neboť jako začátečník chci zatím obchodovat jenom mini trhy a přijde mi zbytečné že musí účet být 5000dolarů. ale jak jsem se dočetla ve wiki asi to opravdu nejde jinak u této společnosti? když u mini trhů jsou malé marginy tak mi přijde zbytečné dotovat účet tolika penězi :o(.

předem díky za odpovědi

veronika

Odesláno

veroniko,

musis mit 5000 u IB. a prijde ti zbytecne zacinat s 5000? a s kolika si predstavujes jako ze zacnes aby to melo smysl? treba se 2000? a jak chces ustat ztraty? troufnu si rict, ze kazdej kdo tu jede live ti rekne minimalne 5000 ale jeste lepe vice.

Odesláno

Ahoj Veroniko

dle mého názoru 5000 je dobrý asi tak na zaplacení live školného (čím déle vydrží tím lépe) a po dokončení školy utevřít normální účet a pak už to utrčitě půjde.....moc ti přeji aby to v tvém případě tak nebylo :))

Petr

Odesláno

díky za odpovědi říkala jsem si že 2000 dolarů by asi bylo s odřenýma ušima ale díky za rady, já teprve začnu s backtesty neboť jsem si teď dočetla finančník. ale docela se nemůžu dočkat live obchodování - bude to adrenalin :o) a o nervy :o)

díky a pa

Odesláno

Dobrý den,
bohužel jsem nikde nenalezl, zda lze IB propojit s Genesis Trade Navigator Platinum. Tak abych mohl obchodovat právě prostřednictvím tohoto softwaru.

Děkuji Vám za odpověď.

Odesláno

Ahoj,
jde přes IB obchodovat např. pitový Eurodollar? A za jakou komisi? Mám v tom po přečtení diskuse nějaký zmatek. Myslel jsem, že IB je broker, který dělá jen elektronické trhy. Jaké další pitvé trhy jsou pro začátečníka vhodné na obchodování u IB? (účet 5000USD)

Díky za odpověď.

• 1 month later...
Odesláno

Dobry den, chtel bych se zeptat na nasledujici. Moznost stahovani zivych dat za poplatek 10 dolaru mesicne mam az pote, co si u nich zalozim ucet v minimalni vysi 5k? Asi je to jasne, ale nedokazal jsem to v tomto vlakne vycist. Dekuji za odpoved.
Preju hezky den.
Pavel

• Vytvořit...