Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, můžu se zeptat jaký je postup? Chci fundovat účet u IB a mám pouze bankovní účet vedený v CZK a nechci zakládat devizový. Nabízí to každá banka nebo jen nějaké vybrané?? Převod na USD provede bankovní dům před odesláním peněz?? Děkuji.

Odesláno

petrvee:

nemusite zakladat zadny novy ucet..prevest penize k brokerovi muzete vklidu z uctu v CZK..banky myslim prevadi penize podle kurzu "střed" (ale nevim to jiste- u KB by to tak melo byt)..zadate si jen kolik penez v jake mene chcete prevest a o vse ostatni se postara banka..

majkll

• 4 týdny později...
Odesláno

ahojte,

mam tri zive ucty a po rokoch by som chcel ist do IB (forex) pre male poplatky na intradenne obchodovanie. Dostal som demo od IB na vyskusanie. Otvaram asi 5 lotove obchody a zarazilo ma, ze pri ziadnom otvorenom trade som nedostal 1pip spred...ako je pisane na nete. Neviem ci je to demom, ale vzdy mi dalo cenu o 4 - 5 pip horsiu. Da mi niekto odpoved...kto ma skusenosti s real uctom u IB?

Odesláno

zdravim asi nejsem na úplně spráném vlákně, ale snad mi někdo může pomoci, snažím se otevřít účet u IB v dolarech,velikost účtu 12000, ráda bych obchodovala e-mini FT, jsem už asi v půlce a v kolonce Account Type jsem zaškrtla Reg T Margin je to dobře? V kolonce Market Data Selection jsem označila North AmericaUS Securities and Commodities Bundle Non-professional - Level I Includes all Stock, Options, Futures and Bond markets je to správně? A neměla jsem tam označit ještě něco? Protože na následující straně Account Configuration/Confirmation mi vyskočilo u Margin and Products Futures United States červeně Pending je to dobře?

Jestli jsem na úplně španém vlákně omlouvám se a napiště mi název správného děkuji apina

• 3 týdny později...
Odesláno

zdravim
mám schválený účet u IB, chci tam poslat peníze, jenže jsem si nevytiskla při vyplňování příslušnou stránku s plnou adresou a bankovním spojením, můžu použít údaje uvedené na stránkách finančníka Otevíráme účet IB - krok 11: informace o fundování, závěrečné informace, jsou zde uvedená čísla účtů SWIFT Code, adresy IB a Citibank, je to z roku 2006 jen chci vědět jestli je to stále stejné, nebo se něco změnilo? děkuji za odpověď apina

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den Potřebuji poradit ,před založením ostrého účtu jsem si chtěl trochu zaklikat na Demo účtu ,abych věděl jak otevřít svůj trh (E Miny Russel 2000) ,propojit ho s Sierrou chart ,vstoupit long nebo short a umět pozici uzavřít. Jenže když jsem na demu vytukal TF a i přesto ,že jsem vyzkoušel všechny možné expirační měsíce ,žádná data mi to neukazuje. Prosím jestli mi někdo můžete poradit co jsem udělal špatně. Přístup do platformy je: Jméno: edemo Heslo: demouser zasílám i screenshot ,prosím pomozte ,myslel jsem ,že backtest ,bude to nejtěžší co mě před živým obchodováním čeká ,jenže backtestem jsem se prokousal ,ale zobrazit cenu k Russelovi nedokážu :( Díky všem za pomoc a přeji hodně úspěchů

10409

Odesláno

Děkuji za odpověd a radu ,ale pod kodem Rut je velký Russel a já bych spíše E -miny. A Futures to nabízí pouze vyexpirované měsíce ,to mě Ib teda dostali ,takhle těžký jsem to nečekal :) Přikládám opět screenshot i Jméno: edemo Heslo: demouser Prosím pomozte , asi to bude nějaká maličkost ,která mi uniká :( Chci pouze ,aby mi E miny Russel 2000 (Futures) ukazoval cenu. Díky všem.

10411

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti z kombinací IT a NT z reálným účtem. Jestli je to dobrá kombinace.
Uvažuji o zřízení účtu u IT a obchodovat pomocí NT, protože se mi tato platforma vyhovuje.
Děkuji.

Odesláno

Maxim Colloseum: má první rada byla hloupost. Opravdu tam ná být symbol TF viz. screen ( na ten rut se nedívej , je to otevřená opční strategie IRON CONDOR). A taky jsem si vzpomněl, že jak přešel Russel 2000 z jedné burzy na druhou, tak se museli data(z té nové burzy) někde v interactive brokers povolit. A demo to asi nepodporuje. V tu doby tady na financníku o tom vyšel článek i s popisem nastavení. Já si to už bohužel nepamatuji, ale neměl by to být problém najít. Petr

10412

• Vytvořit...