Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to all:
prosim Vas, v pripade, ze mi vypadne platforma (Sierra), resp. internet a ja potrebujem nudzovo ukoncit poziciu u brokra (InteractiveBrokers) na zaloznom internetovom pripojeni, ako to mam urobit v TWS???

Dakujem.

Odesláno

To corporate:

pravým tlačítkem myši klikneš na řádek s otevřenou pozici a zvolíš close position(zavření za market) popř.zadáš limitní cenu buy/sell do order ticket.

borax

Odesláno

To corporate:

no tak to nevím,ale pokud používáš BT tak hned při vstupu by se Ti měl do trhu zadat příkaz na SL popř.PT ovšem za předpokladu,že je používáš.V tomto směru by měly být příkazy i při výpadku netu stále v trhu a pozice ochráněna.Pokud je používáš tak u otevřeného podkladu v TWS by jsi měl vidět přikazy zadané i přes BT.Pokud tedy nejde close position(což je známka že by jsi příkazy v TWS měl mít) pak by moho být řešení že by jsi v příkazu na SL či PT změnil jeho cenu na aktuální kurz podkladu,čimž by se Ti pozice zavřela jakoby za market to jde tím že klikneš pravým tlačítkem myši na políčko s cenou a přepíšeš ho na aktuální,a novou cenu potvrdíš přes "transmit".Otázkou samozřejmě zůstavá,že pokud je trh dost rychlý cena Ti může utíkat,než ji stihneš zadat,ale podařit by se to nějak mělo.(možná na více pokusů)

borax

Odesláno

Dobrý den, rád bych poprosil o radu zkusenejsi obchodniky. Momentálně jsem ve fázi vývoje obchodniho systemu, chtel bych do budoucna obchodovat pozicne a zajimalo by mne zda nekdo oobchoduje pozicne pres IB, popripade jake jejich elektronicke trhy jsou nejvhodnejsi k pozicnimu obchodovani. Velice dekuji za odpovedi a doufám zje jsem do dal do spravneho vlakna. :)

Odesláno

Na demoplatformě IB jsou přístupná demodata mezi jinými i ER2. Poté, co byl trh přesunut na burzu ICE a je obchodován pod novým tickerem TF se mi však již nepovedlo RUT NYBOT DEC08 Futures TFZ8 zprovoznit. Použil jsem k tomu návod z finančníka, ale jak nastavit přístup k datům z burzy NYBOT zmiňováno v 1.bodě, to opravdu nevím.
Nechce se mi totiž otvírat účet u IB jen k vůli papertradingu. Mohl by mi, prosím, někdo z vás pomoci? Díky. Ba

Odesláno

Zdravím mám drobný problém s IB platformou... zobrazuje se mi hláška (viz obrázek dole) že si musím aktivovat jakési data pro trh RUT, které mám aktivované přesně podle návodu tady na finančníkovi... všechno co má být zatržené pro RUT InterContinental and New York Board of Trade (Non Professional) zatržené mám... obrázek

6214

Odesláno

Zdravím mám drobný problém s IB platformou... zobrazuje se mi hláška (viz obrázek dole) že si musím aktivovat jakési data pro trh RUT, které mám aktivované přesně podle návodu tady na finančníkovi... všechno co má být zatržené pro RUT InterContinental and New York Board of Trade (Non Professional) zatržené mám... předem děkuju za odpověď

6215

Odesláno

Ahoj,
používá někdo kombinaci IB+NinjaTrader+data ZenFire? Je tato kombinace možná? Vím, že Petr nebo Tomáš používajií IB+Ninja+Esignal. Nevím, ale jestli to půjde i se ZF, případně jak to propojit.

Děkuji Jirka

Odesláno

to jambojan
Diky za tip. Jaky data id nich beres? A kolik platis? Jak jsem na to tak koukal, tak kdybych chtel TF na NYMEXu tak 105 USD/ mes. Historicky tickovy data asi nemaj,co? Pisou tam jen 8 dni.

Odesláno

Zdravím vás všechny,snad se mohu připojit k diskuzi.Dnes jsem spustil platformu a měl jsem tam zprávu o navýšení marginu,teda aspon tak jsem to pochopil,moc anglicky neumím.Je to celkem rána,takže o navýšení pozice budu muset ještě počkat.Moc jsem toho nepřeložil,tak se chci zeptat zkušenějších,je toto navýšení trvalé,nebo se jedná o dočasné opatření,kvuli současné situaci.Předem děkuji za odpověd

S pozdravem Michal

• Vytvořit...