Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Joe Ross pořádá seminář v Praze !!

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se, že jsem kvůli tomu založil nové vlákno, ale považuji to za mimořádnou událost (tedy, věřím že i z vašeho pohledu).
Ještě než mi odpověděli z webu J. Rosse jsem narazil na násl. info na penize.cz:

16.3.2006

12:55 - Jeden z nejuznávanějších finančníků současnosti Joe Ross přijede dne 13.dubna 2006 do Prahy a vystoupí v Autoklubu, Opletalova 29, Praha 1. Kromě základů přístupu k trhům seznámí své posluchače s konkrétní investiční strategií, která je využitelná pro většinu trhů a téměř všechny časové horizonty. Peníze.CZ jsou mediálním partnerem akce. Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst na tomto místě.

• 1 month later...
Odesláno

Na nedělním kurzu EW v Praze probleskla od některých účastníků zpráva, že Joe Ross má znovu přijet o prázdninách do Prahy - tentokrát na dvoudenní seminář. Pořadatel má být stejný jako minule. Nevíte někdo něco bližšího?

Odesláno

Na úvodním semináři jsem byl, stejně jako pár kolegů zde z Finančníka. Osobní setkání s traderem, ktrerý vytváří dlouhodobě a pravidelně zisky je vždy přínosem. Stejně jako ty Břondo se intenzivně o trading zajímám a hledám svou vlastní cestu.

zdraví Martin

• Vytvořit...