Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

tak teda pokracujeme:
otvor si graf, kde uz mas TUNEL vytvoreny,
kliknes v hornom riadku na zalozku VLOZIT -> INDIKATORY -> TRENDOVE -> MOVING AVARAGE
otvori sa ti okno v ktorom si nastavis parametre a to takto:
zalozka PARAMETRE
- Obdobie daj 155 ( nie 12, na to pozor)
- MA metoda vyber exponential
- Aplikovat na CLOSE
- v poslednom riadku si, kde sa volis farbu klikni a vyber NONE (je to nad farbami)
klikni na zalozku UROVNE( je vedla zalozky PARAMETRE)
klikni na PRIDAT a vloz 55, klikni na PRIDAT a vloz -55.... takto pokracuj az do konecnej urovne (napr 233, -233)
ked budes mat nadefinovane urovne, tak si v tom istom okne vyberes farbu a styl ciar.
STLAC OK.......hotovo
par prispevkou vyssie som ti pisal ako urobit screen priamo v MT, vyskusaj

Sdílet pomocí služby

Norbert888 - Teraz potrebuješ k MA 144 doplniť fibo úrovne .
Klikni pravým tlačitkom myši na voľnej ploche grafu.
Ľavým klikni na indikátory zoznam
ľavým klikni na moving average a ľavým na editovať
Zisti si periodu tohoto indikátora, ak je 144, doplň k nemu úrovne , ak je iná klikni ľavým na uzavrieť
Podľa potreby zopakuj predchádzajúci bod, až kým si v zozname indikátorov nájdeš MA s periodou 144
Skontroluj si farby, či nekreslíš vo farbe pozadia
Skontroluj si vo vizualizácii či máš zaškrtnutý tf 1 hod
Nakoniec to potvrď kliknutím na ok
Ak toto urobíš, budeš to tam mať.
Ak to neurobíš, musiš požiadať niekoho iného aby to spravil za Teba.

Sdílet pomocí služby

• 5 months later...

Ahojte, precital som si vase prispevky, mal by som otazku ohladom pridania fibo urovni
v metatrader4

dukra pise : Obdobie daj 155 ( nie 12, na to pozor)

vladko11 pise : Teraz potrebuješ k MA 144 doplniť fibo úrovne

som zaciatocnik tak sorry za blbu otazku ale konkretne k akej EMA pridavate fibo urovne
na hodinovom grafe pre vegas tunel ?

dakujem

Sdílet pomocí služby

vladko11 dakujem za odpoved, no stale mi to nieje celkom jasne

ja to chapem tak, ze pre vegas 1hour je to bud spriemerovany "stred" medzi EMA 144 a EMA 169
co je 156.5 alebo sa fibo urovne odvodia od hranic tunelu, teda plusove fibo hodnoty od EMA 169 a minusove
od 144

v predodlych prispevkoch su rady pre Norberta888 aby vykreslil fibo urovne + aj - od 144(vladko11) alebo 155(druka)

dakujem za pripadne reakcie

Sdílet pomocí služby

vladko11, jasne rozumiem dakujem za odpoved

zacal som par dni backtestovat a papertradovat tunelovu metodu, ale zda sa mi
ze v dnesnom "volatilno krizovom obdobi" to nema velky vyznam.

zaujimalo by ma, kedze to tu zjavne uz nezije ci niekto este stale "tuneluje" ;)
kedze ako Vegas povedal v pripade extremov treba pockat kym sa cena zas vrati do tunelu.. ;)
pripadne akou metodou sa aktulane zaoberate a ci aj v tomto obdobi tradujete live

dik

Sdílet pomocí služby

• 2 týdny později...

Zdravím pokoušel jsem se dostat vegas currency daily do platformy metatrader 4. Na stránkách finančníka jsem našel script vegas currency , otevřel jsem jej (byl tam jenom odkaz ne celý soubor) a taky otevřel metatrader 4. Tam jsem se přepnul do záložky metaeditor , kde jsem dal FILE-NEW v nově otevřeném okně jsem zvolil CUSTOM INDIKATOR - dále napsal název indikátoru a skript jsem zkopíroval do nového okna. Následně jsem otevřel metatrader a tam vegase načetl. Co je mě ale divné je to, že ty fibo úrovně i samotný tunel jsou na dením grafu tak blízko usebe,že je kolikrát nemůřu ani rozpoznat

6752

Sdílet pomocí služby

Zdravím chci se zeptat: na finančníku jsem našel skript na vegas currency daily (byl to odkaz na zdrojový kód) ten jsem načetl do metaeditoru v platformě metatrader4 a následně zobrazil na grafu co mě ale udivuje je to že jednotlivé fibo úrovně i tunel samotný jsou natolik málo od sebe vzdálené na grafu,že je nemůžu pomáli ani rozpoznat. Viz přiložený obrázek:

6753

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...