Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj Dukra, asi to nieje ono, robí mi to úrovne po oboch stranách ale ani zdaleka to nevyzerá tak ako originál Vegas 1 h , tam su fibo úrovne viacmenej mierne zvlnené až rovné a je to prehladné a ked zadam tie úrovne ja tak je to vlastne len MA ktorá kopíruje graf a mám z toho Vysoké Tatry ,asi si zalyžujem...)))))

Norbert888

Odesláno

Ahoj Dukra, toto je ukážkovy Vegas , mne to kopíruje presne všetky pohyby grafu, čiže kam ide cena tam idu všetky čiary. Chcel som si nastavit 4 h tunel pre každý menový pár zvlášť ako je písane na stránkach finančníka , ale takto to nejde , pokial máš náhodou 4 h tunel (univerzálny) bol by som rád keby si ho mohol dat na stránku aby som si ho mohol stiahnut. Raz som si 4 hod.tunel odtial stiahol , ale mal som vírus v PC ktorý mi ho vyčistil ako Majster Proper....))) a teraz to neviem nájsť odkial som to stiahol.Dik.

Norbert888

Odesláno

pravdepodobne si dal vykreslovat FIBO od EMA12 a preto mas tie TATRY. Ja som to poriesil tak, ze sem pridal este jednu EMA s periodou 155( na obrazku c.1 tenka zelena ciara, to len pre nazornost), od ktorej som odvodil FIBO. Ale v skutocnosti namiesto zelenej farby zvolis "farbu" NONE, to znamena, ze MA v grafe bude, ale ju nevykresli(obrazok c.2), len UROVNE, ktore si nadefinujes a vyfarbis.

5589

5590

Odesláno

Norbert888 - vidi sa mi , že tam máš MA 12 (niečo podobné s krátkou periodou ale určite nie MA 155) a k tomu príslušné fibo . Okrem toho tam máš jednu čiaru hore navyše, ako keby si mal fibo 89 a 90 (orientačne). Skontroluj si v zozname indikatorov ( ctrl + I ) akú máš periodu MA

Odesláno

tak to skusime po blondacky ;) 1. otvor si novy graf napr.: EURUSD timeframe 1H 2. teraz vytvoris tunel s dvoch MA kliknes v hornom riadku na zalozku VLOZIT -> INDIKATORY -> TRENDOVE -> MOVING AVARAGE otvori sa ti okno v ktorom si nastavis parametre a to takto: zalozka PARAMETRE - Obdobie daj 144 - MA metoda vyber exponential - Aplikovat na CLOSE - v poslednom riadku si zvolis farbu a styl ciary STLAC OK a mal by si to mat v grafe teraz zopakujes opat ten isty postup ( bod 2) len namiesto obdobie 144 das 169 STLAC OK a mas vytvoreny tunel (obrazok 1) 3. teraz vytvor signalnu MA kliknes v hornom riadku na zalozku VLOZIT -> INDIKATORY -> TRENDOVE -> MOVING AVARAGE otvori sa ti okno v ktorom si nastavis parametre a to takto: zalozka PARAMETRE - Obdobie daj 12 - MA metoda vyber exponential - Aplikovat na CLOSE - v poslednom riadku si zvolis farbu a styl ciary STLAC OK a mal by si to mat v grafe (obrazok 2)

5594

5595

Odesláno

Norbert888: ak chces urobit screen grafu, tak MT obsahuje tuto funkciu, kliknes mysou na graf, stlacis prave tlacitko mysi a vyskoci ti ponuka, kde vyberies "Ulozit ako obrazok" , vskutku dobra vec, ak si chces ukladat situacie pri ktorych vstupujes a nasledne aj screeny vyvoja trhu

Odesláno

Ahoj Dukra a Vladko, dakujem za rady, všetko je to OK až na to že stále nerozumiem čo sú to tie Fibo úrovne a ako ich dostanem do grafu. Počítaju sa nejako, či sú to pevné hodnoty? Pokial do grafu s tunelom zadám jednotlivé úrovne MA 89, -89, 144,-144 atd. stále mi vnikajú hory doly na oboch stranách a nie fibo úrovne. Ked má ešte niekto z Vás náladu odpovedat tak budem rád a ak nie tak pôjdem na pivo a budem sledovat penu na pohári či je Long alebo Šort ...)))))

Norbert888

Odesláno

Ak mozes, tak sem nahod screen toho tvojho pohoria. Ak si sa drzal postupu, ktory som ti napisal vyssie, tak tie FIBO tam este len dorobime, ale len vtedy, ked sa to bude podobat na tunel. Ked nie, tak zacneme od zaciatku a po blondinsky ;), casu dost (tu)

Odesláno

Norbert888 - Tie hory doly si tam ako dostal ? Zrejme si k svojmu indikátoru ma doplnil nejaké úrovne . ked dáš editovať indikátor, máš tam 3 možnosti - parametre, úrovne a vizualizácia. A tam kde máš úrovne dáš pridať a napíšeš čísla 55, -55, 89 , -89 , 144, -144, 233, -233 - to sú fibonacciho čísla a preto sa to volá fibo úrovne. Ale ty to už na grafe máš. Problém vidím iba v tom, že máš krátku periodu klzaveho priemeru, od ktorej tie urovne odvodzuješ. Na to som ťa už upozorňoval, skontroloval si si to?
Presne rob podľa postupu, ktorý ti napisal dukra.Rob to na 1 h grafe. Potom si vyber MA 144 a pravým tlačítkom daj vlastnosti. Zvoľ úrovne, pridať a napíš čísla, ktoré som dal vyššie.

• Vytvořit...