Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj Dukra, asi to nieje ono, robí mi to úrovne po oboch stranách ale ani zdaleka to nevyzerá tak ako originál Vegas 1 h , tam su fibo úrovne viacmenej mierne zvlnené až rovné a je to prehladné a ked zadam tie úrovne ja tak je to vlastne len MA ktorá kopíruje graf a mám z toho Vysoké Tatry ,asi si zalyžujem...)))))

Norbert888

Sdílet pomocí služby

Ahoj Dukra, toto je ukážkovy Vegas , mne to kopíruje presne všetky pohyby grafu, čiže kam ide cena tam idu všetky čiary. Chcel som si nastavit 4 h tunel pre každý menový pár zvlášť ako je písane na stránkach finančníka , ale takto to nejde , pokial máš náhodou 4 h tunel (univerzálny) bol by som rád keby si ho mohol dat na stránku aby som si ho mohol stiahnut. Raz som si 4 hod.tunel odtial stiahol , ale mal som vírus v PC ktorý mi ho vyčistil ako Majster Proper....))) a teraz to neviem nájsť odkial som to stiahol.Dik.

Norbert888

Sdílet pomocí služby

pravdepodobne si dal vykreslovat FIBO od EMA12 a preto mas tie TATRY. Ja som to poriesil tak, ze sem pridal este jednu EMA s periodou 155( na obrazku c.1 tenka zelena ciara, to len pre nazornost), od ktorej som odvodil FIBO. Ale v skutocnosti namiesto zelenej farby zvolis "farbu" NONE, to znamena, ze MA v grafe bude, ale ju nevykresli(obrazok c.2), len UROVNE, ktore si nadefinujes a vyfarbis.

5589

5590

Sdílet pomocí služby

tak to skusime po blondacky ;) 1. otvor si novy graf napr.: EURUSD timeframe 1H 2. teraz vytvoris tunel s dvoch MA kliknes v hornom riadku na zalozku VLOZIT -> INDIKATORY -> TRENDOVE -> MOVING AVARAGE otvori sa ti okno v ktorom si nastavis parametre a to takto: zalozka PARAMETRE - Obdobie daj 144 - MA metoda vyber exponential - Aplikovat na CLOSE - v poslednom riadku si zvolis farbu a styl ciary STLAC OK a mal by si to mat v grafe teraz zopakujes opat ten isty postup ( bod 2) len namiesto obdobie 144 das 169 STLAC OK a mas vytvoreny tunel (obrazok 1) 3. teraz vytvor signalnu MA kliknes v hornom riadku na zalozku VLOZIT -> INDIKATORY -> TRENDOVE -> MOVING AVARAGE otvori sa ti okno v ktorom si nastavis parametre a to takto: zalozka PARAMETRE - Obdobie daj 12 - MA metoda vyber exponential - Aplikovat na CLOSE - v poslednom riadku si zvolis farbu a styl ciary STLAC OK a mal by si to mat v grafe (obrazok 2)

5594

5595

Sdílet pomocí služby

Ahoj Dukra a Vladko, dakujem za rady, všetko je to OK až na to že stále nerozumiem čo sú to tie Fibo úrovne a ako ich dostanem do grafu. Počítaju sa nejako, či sú to pevné hodnoty? Pokial do grafu s tunelom zadám jednotlivé úrovne MA 89, -89, 144,-144 atd. stále mi vnikajú hory doly na oboch stranách a nie fibo úrovne. Ked má ešte niekto z Vás náladu odpovedat tak budem rád a ak nie tak pôjdem na pivo a budem sledovat penu na pohári či je Long alebo Šort ...)))))

Norbert888

Sdílet pomocí služby

Norbert888 - Tie hory doly si tam ako dostal ? Zrejme si k svojmu indikátoru ma doplnil nejaké úrovne . ked dáš editovať indikátor, máš tam 3 možnosti - parametre, úrovne a vizualizácia. A tam kde máš úrovne dáš pridať a napíšeš čísla 55, -55, 89 , -89 , 144, -144, 233, -233 - to sú fibonacciho čísla a preto sa to volá fibo úrovne. Ale ty to už na grafe máš. Problém vidím iba v tom, že máš krátku periodu klzaveho priemeru, od ktorej tie urovne odvodzuješ. Na to som ťa už upozorňoval, skontroloval si si to?
Presne rob podľa postupu, ktorý ti napisal dukra.Rob to na 1 h grafe. Potom si vyber MA 144 a pravým tlačítkom daj vlastnosti. Zvoľ úrovne, pridať a napíš čísla, ktoré som dal vyššie.

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...