Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

Zdravím, chcel by som vyskusat tunelovu metodu pre forex , ale už mi dochádzaju nervy . Preklikal som cely MT4 a nikde som nenašiel Ema ani plug-in Vegas Current Daily , ani nič podobne . Autor krásne opisuje ako to funguje akurát zabudol na halvnú informáciu a to ako a odkial tam tie vegas indikatory dostanem. Vdaka za každu radu.

Norbert

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj Hanziku,

potreboval by som este poradit (Ema je ok) ale, ako tam dostanem Fibo urovne napr: 89, 144, 233 atd.po oboch stranách grafu?Autor opisuje neake Vegas Curencci Daily, myslelsom že je to nejaký prednastavený program ktorý je už v MT4 a automaticky sa zobrazí v grafe. Mám vraj otvorit nejaku prílohu Vegas....., kde ju nájdem? Dik.

Norbert

Sdílet pomocí služby

Norbert,
ak chceš obchodovať Vegasa, prečítaj si celé toto vlákno. Je tu všetko.
Ja v mojich začiatkoch som to tu len čítal a čítal. Ale asi ťa sklamem, nič nie je tak ľahké ako sa na prvý pohľad zdá. Priprav sa na pár mesiacov keď budeš len čítať a čumieť do grafov, aby si potom zistil, že vieš toho menej ako na začiatku.
Nech sa darí.

Sdílet pomocí služby

Čau Norbert888. Skúsim Ti ušetriť trošinku času. Najprv sa "zabávaj" s tými indikátormi, ktoré sa ti včera po 12 hodinách podarilo naimportovať do MT. Vydrž pri nich aspoň 2-3 dni šteluj ich nastavuj, skúšaj rôzne páry. A popritom sa naučíš aj iné veci. No a o týždeň možno budeš sám vedieť použiť vyhľadávač na nájdenie mq4 vegasov a sprievodného slova. A možno ich už budeš vedieť aj importovať do MT bez asistencie. Držím prsty.
P.S.: Je dobré zvládnuť vyhľadávanie a import, lebo najbližších niekoľko mesiacov budeš "zbierať" množstvo rôznych indikátorov. :-)

Sdílet pomocí služby

• 3 týdny později...

• Vytvořit...