Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

H20

K daily Vegasovi se chci urcite v testingu vratit. Od Velikonoc bych opet zacal forward testing. Mozna bych i mohl opet psat sve updaty s obrazky sem do fora, jak tomu bylo zvykem cca pred rokem :). Jinak posledni rok jsem dost pracovne a casove vytizen, takze na trading mi moc casu nezbyva. Proto se spise profiluji na automaticke portfolio - hlavne modifikace Hanse - breakouty.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jo, s tou casovou narocnosti jsem mel na mysli 1h vegase :)
Co obchoduju - snazim se obchodovat dopoledni trhy na cable a po 14.00 zpravy nebo zacatek americke sesny (zatim spis v testovani). Pouzivam jeden floating pivot s periodou 50 a nastupuju do trendu po retracementu. Na vystupy PT. :)

• 3 týdny později...
Odesláno

namodro,
chcem sa ťa spýtať, či ešte obchoduješ podľa 4h Vegasa. A ak áno aké máš výsledky v poslednom období. Ja sa učím čítať grafy pre Daily Vegasa, ale aj 4h sa mi celkom páči. I keď mám času veľa, nechcem stráviť pri compe 12 hod denne (i keď teraz to tak je), a tieto metódy sa mi zdajú menej náročné na čas.
Dík za hocijakú odpoveď.
H2O

Odesláno

Dute, vlákno mám prelúskané niekoľkokrát, takže o tejto reakcii viem. Len som chcel niečo aktuálnejšie, keďže sa mi toto vlákno zdá opustené.

Odesláno

H2O:
ten Duteho link platí. 4H Vegas je dobrá strategie, pokud ji dostatečně zbacktestuješ a jsi schopen dodržovat striktně pravidla. My jsme byli nuceni ji opustit a teď se snažíme obchodovat mnohem jednodušší systém, který zatím ladíme a pilujem... :)

Odesláno

namodro,
dávno som ťa tu nevidel. Dúfam, že sa s nami podelíš o ten jednoduchší systém, keď budeš mať čas. Želám veľa šťastia v naháňaní pipsíkov...

Odesláno

H2O:
Neboj, jsem tady (skoro) každý den, jen mě už po dvou a půl roce nebaví pořád ty samé debaty. Ještě před pár měsíci jsem se snažil přečíst všechno, co se na celém finančníkovi napsalo - leckdy to byla dobrá inspirace i od komodiťáků nebo opcařů... :) Teď už většinou čtu už jen forexová vlákna a nevidím v podstatě žádné důvody se do diskuze zapojovat. Ten čas je lepší trávit backtesty a zlepšováním tradingu...:)
Pipsíky sem tam přibývají. Rozhodně to zatím není na uživení, ale jak tady kdosi psal, nejhorší jsou ty první tři roky... :)

Happy trading
Petr

Odesláno

Máš pravdu, ozaj sú to niekedy tie isté debaty. Ja tieto diskusie beriem ako neustále povzbudzovanie a "kopanie" dopredu, že to proste má nejaký význam.
H2O

• 2 týdny později...
Odesláno

Nájde sa dobrá duša, kto mi vysvetlí polopate 4h tunel. Nie je mi jasné ako určím na weekly grafe kedy je trh v býčom alebo medveďom trende, resp. kedy mám otvoriť long alebo short. Preklad od NAMODRA mám, ale neviem sa z toho vysomáriť. Skúšal som to aj tak, že som porovnával trading dates Vegasa, ktoré sú uvedené v preklade, a podľa toho som z toho ešte väčší jeleň. Výsledky USDJPY mi vôbec podľa môjho grafu vôbec "nesedia".
Ďakujem.
H2O

Odesláno

Zdravim tunelarov

rad by som sa opytal na par veci ale momentalne jedna velmi horuca, prave som na deme , kabel sa nam mota okolo tunela tak som si nasiel support a rezistenciu a umiestnil som za ne entry stop buy a sell , ale zrejme sa v tych prikazoch na VTcku dobre nevyznam , lebo podla mna je 5 pipsov dost polozeny entry buy nad rezistenciou, ale este pred dosiahnutim maxima sa mi prikaz jednoducho zrealizoval a ja som bol dost prekvapeny ked sviecka a anilem maximum nedosiahlo moj pokyn ale prikaz sa zrealizoval, a tak mi horny entry zrealizoval, a bol som long, vzapati ako to uz chodi sa trend otocil a prislo vyrazne oslabenie, , moj 30 pips stoploss vyrazeny a samozrejme za nim 5 pips dalsi etry na sell, ktory uz je ok

a otazka :

ako je mozne ze 7 pips do entry stop buy a on sa zrealizuje ?

Inac asi ma nepoznate, tak aby bolo jasne o co ide, som v podstate novy, na forex som narazil zhruba pred pol rokom, a hned prva vec ktoru som nasiel na webe na jednej zastrcenej stranke bol 1h vegas .velmi sa mi zapacil a odvtedy je mi jasne co pojdem live, je to ako stavane na mna, :)

Idem klasicky tunel 1h GBR/USD a USD/CHF snazim sa prisposobit si ho podla seba , momentalne backtestujem taky svoj paskvil, precital som si toto vlakno cele, asi za 3 mesiace pojdem liveko , takze momentalne je pre mna hodne dolezita volba ktory broker ktora platforma, ale o tom sa tu pokecalo hodne vela, MT je super ale ja od zaciatku idem demo VT a tak som si nan dost zvykol, len dufam ze na live ucte nerobi take blbosti ako na deme, lebo budem nuteny ist cez velocity4x a metatrader.

co sa tyka tohoto vlakna , som velmi poteseny ze je tu taka vyberana spolocnost, ci uz ide o daily vegas , 4h alebo 1h
pekne ste tu popisali veci ktorym som nerozumel, dik

Odesláno

Ahoj,
Poradi mi niekto podla akych indikatorov dokazem vytvorit jednotlive Fibo urovne v hocakom softweri?
Nakolko testujem daily vegas na viac typov softverov,nemozem si priamo natiahnut jednotlive modely.

Dakujem

• Vytvořit...