Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,

neviem ako vy ale ja tento tyzden som len v strate. tunel je na jednej urovni a aj tak sa to otoci a vyhodi ma to na SL snazim sa pochopit tie filtre ale akosi mi to nejde. Ake filtre pouzivate vy aby ste sa vyhli castym stratam?

Vdaka

Odesláno

Zdravím všetkých. Dovoľte mi pár poznámok a postrehov.
Som forexový nováčik, zaoberám sa ním len asi dva mesiace. Našiel som tieto stránky a prečítal som tu toho už veľmi veľa - návody, rady, skúsenosti. Denne sa tomu venujem 5 - 8 hodín. Vegasove tunely ma zaujali najviac, preto som tomuto vláknu venaval najviac. Musím však povedať, že v posledných mesiacoch diskusia na tomto vlákne zaspala. Je to tým, že V.tunely nie je to pravé orechové? Myslím tým, používa ich ešte niekto a je v pluse?
Mne sa páči hlavne kombinácia EMA12, 144, 169 na hodinovom grafe hlavne kvôli jednoduchosti. Preto sa chcem spýtať na váš názor na tento tunel, ako je spokojný, či má aj iné stratégie apod. Dík za odpovede. Rád si nechám poradiť od skúsenejších.
H2O

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Prosím rád bych se dozvěděl jak je to s Vegas tunely. Nějak se mi nedaří zobrazit v grafu fibo úrovně. Používam MT4 nebo VT. Jestli bys mi prosim mohl vysvětlit nějak polopaticky jak to zobrazit byl bych ti vděčný.Děkuju. Vráťa82

Odesláno

vráťa
Musíš si stiahnuť z tohto fóra indikátory, podľa to ho či chceš 1h, 4h alebo Daily tunel. Tie skopíruješ do MT alebo VT a po opätovnom zapnutí dema si môžeš vkladať do grafov vegasove tunely.
Musíš si však naštudovať Vegasa a jeho metódy. Všetko je tu, len treba čítať. Ja som tiež nováčik, toto vlákno som celé prečítal 2x a teraz testujem Vegas Daily.

Veľa úspechov. H2O

Odesláno

to:H2O Mo děkuju za odpověď. Podařilo se mi stáhnout indikátory a nacpat to do MT4 a rozběhat! Tahle metoda mě zaujla a rád bych ji s tebou dále prodiskutoval. Zkušenosti a tak. Tady je můj e-mail:vsedivec@post.cz Co jsem z článku pochopil tak mi to má kreslit fibo úrovně nad a pod tunel. N ato 1H tunelu si myslim že to šlape, na tom 4H už o tom přesvědčenej nejsem a nevim jak to správně zpustit. Vim že otravuju, ale chtěl bych se zeptat na jakým timeframe to správně používat. Ještě jednou mos děkuju. Vráťa

3529

3530

Odesláno

vráta
nastavenie je jednoduché. v MT4 si zobraziš použité indikatory (CTRL+I) a vyberieš si priemer s periodou 55 zvoliš si editovať. Zobrazí sa ti okno so založkami "Parametre, Úrovne, Vizualizácia". Vyberieš Vizualizáciu a pomocou pridať si nastavíš požadované fibo úrovne (55,-55,89,-89.........).Potom si nastavíš farbu a tvar čiary. A je hotovo.
Karči

Odesláno

H20

Dzink ma veskrze pravdu. Ja jsem testoval jeste denni tunel a po tom, co jsem udelal par drobnych chyb a mel spatny MM, tak jsem toho nechal. Ale chtel bych se k tomu jeste vratit a testovat, denni mm neni spatny na casovou vytizenost. Je to pozicni obchodovani.

Odesláno

dzink, glader

To je škoda, pred rokom, ste písali do tohto vlákna celkom fajn veci, dosť som sa naučil. Ja testujem, síce krátko, daily tunel. Nie je to náročné na čas, aspoň podľa mňa.
A čím sa tery zaoberáte, poraďte. Díky.
H2O

• Vytvořit...