Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Luky:
to je trochu složitější téma... :), ale ve zkratce: musel jsem vymyslet jednodušší 4H systém, protože přes den, kdy jsem v práci, obchoduje moje paní, a ta měla čím dál větší problémy s dodržováním obchodního plánu. V podstatě šlo o to, že po ztrátovém obchodu se bála vstoupit do další pozice, a protože pravidla systému jsou do jisté míry diskreční, dopadlo to podle zákonů schválnosti tak, že jsme v poslední době obvykle vstupovali do ztrátových pozic a ziskové jsme míjeli. Takže ačkoliv je systém velmi slušně profitabilní a už cca rok live odzkoušený, nejsme vlastně schopni ho dál obchodovat. Ta potvora psychika je fakt mrcha... :)

Nový systém je podstatně jednodušší a jeho výhodou je, že vstupy jsou relativně brzy po obratu trendu, takže lépe vychytává i krátkodobější swingy. Backtesty za poslední 3 roky vyšly velmi slušně a těch pár týdnů live to zatím potvrzuje. Až budu mít nějaké dlouhodobější live výsledky, tak se podělím.

Happy trading
Petr

Sdílet pomocí služby

to namodro

ptam se jen proto,ze ted si tim hraju..na demu..klasicky 4H vegas to taky neni...ale podarilo ..nebo se mi dari vychytat vstup..coz je pro me dulezty..
Take chodim do prace.a tak se 4H stava pro me dobrou,a jedinou realitou.pokud by jsi to chtel nejak podrobnejsi probrat..nebo cokoliv..tak muzem i jinym prostredkem,skype,icq,email...to je na tobe.Ale zda se mi to jako dobry system pro me-ted.Musim to ale jeste otestovat zpětně.díky za ted par řádku co jsi napsal...::)))
luky

Sdílet pomocí služby

Luky:
SL jsou na každém páru jiné - podle jejich volatility. Posouvám je nad/pod korekce nebo S/R úrovně. Protože 4H graf už není většinou intradenní záležitost ale snažíš se chytat delší trendy, jsou i ty stopky větší. Ale to si musíš odzkoušet sám, co snese tvůj MM, tvoje psychika a tvoje konto... :)

Happy trading
Petr

Sdílet pomocí služby

Zdravím všetkých. Poraďte mi prosím. Mám MT4 - demo, stiahol som si z tohto vlákna "Vegas4hrTunelIndicator", uložil som ho cez Metaeditor do zložky indikátory, zavrel a opäť otvoril MT4, ale v zozname indikátorov sa mi neobjavil. Mám ho iba v Navigátore vľavej časti, ale odtiaľ mi ho nedá do grafu, i keď mi po kliknutí dá možnosť "Pripojiť ku grafu". Keď otvorím Metaeditor, v zložke indikátorov sa nachádza. Vyzná sa do toho niekto?
Hľadal som aj link na 1H tunel - indikátor, nejak sa mi nedarí, nevie niekto kde ho nájdem?

Dopredu ďakujem.

Sdílet pomocí služby

LUKY
mám platformu Velocity trader, uložil som tým istým spôsobom aj Vegas1HR z tvojho odkazu - ináč dík a ten mi funguje. Mám to v ľavej časti "Upraviteľné indikátory", ale nereaguje. Zaujímevé je, že v ponuke z panelu "Indikátory" - Vlastné sa nenachádza. Ináč stalo sa mi to už pri viacerých indikátoroch. Tebe sa to ešte nestalo?
H2O

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...