Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,
chtěl bych vyzkoušet Vegasovy tunely. Stáhnul jsem si jeho script "Vegas Currency Daily", nakopíroval jsem jej do složky c:/...../MT4/experts/scripts/. Nyní mám tento script v okně "Navigator" platformy ale neumím jej aktivovat-spustit. Můžete mi někdo poradit?
díky
Joska

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...

Zdravím všechny "tuneláře".

Tak jsem 2 dny pročítal toto fórum a dělal si "výpisky" - až to trochu učešu tak to sem postnu (je to vyčištěné o komentáře ohledně konkrétních vstupů na pozice a jiné příspěvky typu "děkuji, souhlasím apod.".

Předtím jsem 3 dny strávil čtením fóra o programování ve MT4 a myslím si, že na základě 1H tunelu metody by šel naprogramovat AOS (o což se taky budu pokoušet ;).

Jeden konkrétní dotaz: Předpokládám, že jste všichni 3.1.2007 naskočili do swiss, cable a Eur/USD a inkasujete 300+ pips zisky ;)

A dnes: EUR/JPY: kombinace průrazu dvojitého/trojitého dna spolu s průrazem tunelu by mohla dávat jakousi pravděpodobnost na úspěch (alespoň na 1.úroveň PT), ne? (naskočil jsem do toho, uvidíme).

Díky za názory, které mne mohou posunout vpřed v dalším bádání.

Kubrt

Sdílet pomocí služby

kubrt: AOS na 1h tunel podle me neni uplne dobry napad, kdyz se cena mrska okolo tunelu, automat ti vygeneruje hrozny kvanta nesmyslnych vstupu a naslednych exitu. Cim lepe umis filtrovat chop okolo tunelu, tim pohodovejsi je to obchodovat. Ale nekdy se to fakt neda :) Obecne je metoda hodne narocna na cas, Vegas tym to obchodoval ve trech lidech.

Sdílet pomocí služby

@dzink: já potřebuju systém, protože znám svou povahu ;) - brzo zavírám... Konkrétně dnes - během Asia session došlo k průrazu USD/CHF - nešel jsem do toho, teď se to opět blíží. Půjdete do toho striktně po průrazu tunelu nebo až po průrazu 1. či 2. úrovně "trojitého dna"? Díky.

3173

Sdílet pomocí služby

herman: jo, to ma logiku ;) u opci by tohle problem nebyl.
kubrt: kazdy system je castecne zalozeny na tvym rozhodovani, bez toho to nejde :) Vegas je podle me pro zacatecnika vhodny, protoze je v podstate hotovy. Da se obchodovat podle zakladnich a jasnych pravidel. Brzky zavirani je ze zacatku problem kazdyho, u vegase se to da resit limitkama na jednotlivych fibo urovnich. Zkus udelat tak 50 obchodu na jednom menovym paru (me nejlepe vychazel swissie) a uvidis, co to udela. Doporucil bych zacit s minilotama nebo jeste jejich fragmentama. Je to skola k nezaplaceni :)) Ale musis mit cas u toho sedet od 8 rano do 10 vecer, kdyz je cena okolo tunelu. Sledovat tam formace, urovne SR atp. Kdyz se to zacne mrskat, docela se mi osvedcil 15min graf, na kterym sly vstupy vyladit.

Sdílet pomocí služby

Ach jo, já říkal že pořebuju systém... nějak jsem si zafixoval, že musí u USD/CHF jít o "short" průraz a ani mne nenapadlo otevřít "long". Hlavně že jsem tady dával graf... Hmm, a od rána je to pěkných 80 pips.

Dzink: díky za tvé (obecné) rady, ale myslím, že většina jich zde již na fóru padla a já ho studoval opravdu poctivě. Spíš by mi právě pomohlo takové "konkrétní" nakopnutí jak píšu výše, třeba něco jako "a proč nejsi long?"

Každopádně díky...

Sdílet pomocí služby

• 1 month later...

je tu nekde na foru... myslim, ze to jsou tyhle dva, jeden je upravenej na jeniky (kvuli pocitani fibo, jenovy pary maji jen 2 desetiny mista). Vytahnul jsem je po asi roce z klobouku a nechtelo se mi kvuli tomu instalovat VT demo, abych je zkontroloval, tak jestli to nejsou oni, tak se omlouvam :)

3395

3396

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...