Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

peter

dakujem, malo by to tak byt.
pozeral som tam, je tam vsetko, no ma to maly problem (mimochodom mam s tym problem dlhsie, preto som prosil o funk. AOS), nejde mi to spustit s tej stranky. Ak stiahnem priamo subor misou na obrazovku, vytvory to email odkaz. Ak skopirujem program a vlozim ho do editora, ukaze mi v mete poradcu siveho - nefunkcneho. Neviem kde robim chybu. skusim opisat presne co robim a skuste mi povedat co robim zle.

1. otv stranku www.lightpatch.com/forex/mt_yahoo/ , najdem AOSku
2. otvorim konkretny program v okne, okopirujem
3. otv metaeditor, zvolim file - novy - exp. por. - napisem nazov - potvrdim - otvori sa priamo okno programu - metaedit.
4. a tu asi robim nieco zle : v okne je klasicka hlavicka

//| abcd.mq4 |
//| Copyright © 2006, MetaQuotes Software Corp. |
//| www.metaquotes.net |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright © 2006, MetaQuotes Software Corp."
#property link "www.metaquotes.net"

//| expert initialization function |
int init()
{
//----

//----
return(0);
}
//| expert deinitialization function |
int deinit()
{
//----

//----
return(0);
}
//| expert start function |
int start()
{
//----

//----
return(0);
}

no a ja som to skusil zmazat a vlozit a nic,
potom vlozit pod to program a nic,
vlozit nad to a zase nic!
Tak neviem, som take motovidlo, alebo o co go?
Dakujem za radu

Sdílet pomocí služby

Volf:
no niesom si isty. Ak budes mat cas, mrkni na www.lightpatch.com/forex/_MT4_Experts/
a skus spustit nejaku AOSku mne to vypisuje stale to iste, alebo: 2006.12.24 17:13:46 Cannot open file 'D:\experts\TRUE_SCALPER_V11c[1].ex4' on the ,
tak neviem, skusal som rozne programi, z roznych casti vyse uvedenej stranky a nic.

A este by som ta chcel poprosit, daj mi link na nejaku stranku kde su pojazdne AOSka, alebo radu co s tym. uz som s toho nestastny. skusam kadekde kadeco a nejak sa mi nedary dojst k niecomu co by stalo za to. AOSka nejdu spustit, programovanie nic, aj keby tak nemam od coho odpozorovat ako a na zaklade coho to funguje, lebo mi nejazdi tj. neoplati sa skusat vytvarat nieco na zaklade niecoho co mi nefunguje. a nerozpravam o literature na C+++.

Dakujem za radu.

Marko

Sdílet pomocí služby

Milan - Volf
Dakujem, mal si pravdu. Teraz sa citim blbo, no co uz.
Ak uz mas cas a komunikujes a zaoberas sa aj s takymi uplnymi novacikmi ako som ja, chcel bi som ta poprosit este jednu laskavost. Chcel by som sa na porovnavani rozdielov medzi AOSkami ucit menit natavenia a vkladat tam nejake vlastne inovacie a mal by som zacat od toho najprimityvnejsieho ako je MACD simple, no ani ten s nejakymi zmenami nemam. Preto by som ta chcel poprosit - ak mozes - vlozit do MACDka stop limit, co sa mne nedari, no mohlo by mi to pomoct pochopit kde vsade v programe treba urobit zmenu aby fungovala a nie aby ju len vypisovalo a nic a tiez napriklad sa da zadat prikaz aby MACD mohlo urobit aj dalsi obchod v opacnom smere co sa z hist. testov hodilo. Ak mas cas samozrejme. Dalsie AOSka co mam su velmi zlozite a mal by som najprv pochopit jednoduchy princip a az potom sa zamyslat nad zlozitejsimi - co uz budem musiet urobit sam, MYSLIM

Mnohokrat ti dakujem za tvoj cas a ochotu.

Dakujem

Sdílet pomocí služby

Marko ještě jednou

pokud chceš laborovat s EA, zkus i tento link:
www.forex-tsd.com/expert-advisors-metatrader-4/1933-universal-ma-cross-ea.html?highlight=cross+MA

není to sice MACD co chceš, ale MA cross - co je ale poučné, je to EA s velkým množstvím nastavení, které je detailně popsané. Pokud nevládneš Ang, já taky neumím, ale s pomocí slovníku jsem to pochopil . Pokud ne, polož KONKRETNI dotaz, na ten se jistě někdo najde, kdo ti odpoví. ;)

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...