Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

Zero999

ok

Precti si to na tom financnkovi a pokud si nainstalujes posledni verzi DoubleCCI-Woodies tak nemusi ani pocitat sest svicek protoze se ty trendove uz vybarvuji v barve trendu.

Jinak at si nezamotas hlavu precti si zatim jen jeden patern...ty ostatni nech na pozdeji a strategii vstupu a vystupu.

Jinak se tedy presouvam na vlakno woodieho.

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Fénix,Zero999:
Sakra, chlapi, to jste toho Vegase vzdali brzy. To přeci vůbec není složitá strategie, spíše naopak, žádní Elioti do ní nepatří. Zkoušel jsem testovat podmínky 4H Vegase i na 1H grafu s nižšími Fibo úrovněmi 21,34,55,89,144 a docela to vycházelo, žádné čekání na proražení tunelu MA 144,169. Pokud byste přidali pivoty (S/R úrovně) denní a týdenní a vstupy brali jako průrazy a odrazy, jak radil, myslím, Dzink, tak vám bude Vegas potvrzovat správný průběh obchodu.
Chce to ovšem pár měsíců testovat. Já už se 4H Vegasem trávím skoro rok.
Hodně zdaru.
Lohna

Sdílet pomocí služby

ahoj Lohna,

ja som to nevzdal... vegasa priebezne sledujem.. sustredim sa len na 2-3 pary, cable, usd/chf a eur/usd... tak napriklad na dennom vegasovi sa zatial nic nedeje... to co si pisal na 1H vegasa je tiez pravda... je niekedy zbytocne cakat na prekrocenie tunela, ale stoji za to skusit aj pri odrazeni fibo urovne, co sa stava dost casto... vedel by si mi ale poradit... na forexe som velmi kratko, a neviem aky SLby som mal ocakavat na 1H metode, ake ty preferujes???
pekny den, Zero999

Sdílet pomocí služby

Já neobchoduju 1 H metodu, psal jsem, že jsem testoval na 1H grafu 4H metodu, která, myslím, v podstatě funguje skoro na všech timeframes, ale problém na kratších timeframes je se spreadem. Při 4H metodě mi na GBP/USD vycházel SL kolem 55-60, někdy tvořila vstupní SL právě MA 55, většinou S/R úrovně a pivoty. Záleží na vstupu, podaří-li se odhadnout brzy vstup, pak může být SL menší. Nejlepší bude, pokud máš zájem o 4H metodu, přečíst všechny příspěvky od NAMODRO, má to celé velmi dobře zpracované.
Posílám ti to na e-mail.

Sdílet pomocí služby

lohna:

aj so rozmyslal nad 4H metodou,ale problem bol v tom ze som nenasiel celkom dobry indikator vytvoreny prave pre 4H metodu... myslim do VT-cka... chcem sa ta spytat, myslis obycajne pivoty alebo nejake specialne???
inak pocul som ze 4H metoda je zo vsetkych zevraj najlespia.. nevies, namodro nedaval do diskusie nejake prilohy pre VT-cko na 4H metodu???
myslis ze je to lespie ked obchodujes 4H metodu na 1H grafe.. sa ti to osvedcilo???

dik za mail a za odpovede...
Zero999

Sdílet pomocí služby

Dobrý den. Dnes mám konečně chvilku času a shodou okolností jsme měli na konec týdne vzorový obchod, takže po delší době opět pár obrázků. Na prvním obrázku z Vétéčka jsou vstupy přesně podle Vegasova 4H tunelu na swissiem a cable. Na druhém obrázku jsou mé skutečné obchody v MT4 podle upravené E55. Vstupy jsou o něco pozdější, než podle 4H tunelu - díky sedmiměsíčnímu úzkému kanálu, v němž se cena pohybovala, byly entry opatrnější - na průraz trendlinek nebo S/R úrovní. Rovněž SL nejedou po E55, ale vzhledem k rychlému průrazu se posouvají po PSAR. Možná varianta je i posouvání pod/nad poslední výraznější korekci. Vstupy: zelená čerchovaná čára. Výstupy: překřížení svíčky s 3. a 4. fibo úrovní od červené E55. SL a poslední PT: červené čerchované čáry. Happy trading Petr

2827

2828

Sdílet pomocí služby

• 3 týdny později...

Ahoj,
Ako nastavim vo VT trader EMA 24 a EMA 28,to viem,pomocou add indicator.
Ale ako nastavim jednotlive linky /vid clanok cureency daily/ , napr mam model 1 = 89,144,233 to su 3 linky.
Ako ich vykreslim na dennom grafe vo VT trader?
A ako vykreslim napriklad kombinaciu model 1 /89,144,233/ + model 2/144,233,377/ = 4fibo linky po kazdej strane tunelu?pomocou akeho indikatora tam dostanem tie linky?
Dik

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...