Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

Štefan Napsal:
-------------------------------------------------------
> Gogo100
> až som prekvapený s tým nastavením stoch.,
> používal som slow. stoch. ale s inými nastaveními.
> Tvoje nastavenie 8/4/4 mi funguje vcelku velmi
> dobre (spätný náhlad na trh za posledné mesiace -
> nie backtest!).
> Takže vďaka.
> Vieš mi (alebo niekto iný) prezradiť nastavenie
> stoch. aj na:
> - 4 hod. TF
> - 1hod. TF
> - 30 min. TF
> GBP/USD, EUR/USD prípadne iné páry
>
> Štefan

..na 4h je tiez dobre okolo 8/4/4,... na kratsie tframes su ...samo... dobre kratsie nastavenia, okolo 5/3/3,... no ucinnost signalov sa znizuje... treba sa s tym pohrat a vybrat si co ti padne najlepsie do oka... ;)

Sdílet pomocí služby

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravim vsechny 1H tunelare. Zacinam s touto metodou a toto vlakno jsem skoro cele precetl a nasel spousty rad a inspiraci. Jen me udivuje ze posledni dobou tak malo prispevku. Jako by tato skvela metoda (brano pohledem teorie, v praxi budu zavadet ihned jak nastane spravna prilezitost na GBP/USD a USD/CHF) prestala byt uzivana. Ty prispevky kdy diskutujete situaci v ramci dne nejak utichly. Nebo vsichni zavreli pozice a jsou na dovolene :) :) Snad je to tak a nelezu do mrtvych vod....vlastne opusteneho tunelu :)

Fénix

Sdílet pomocí služby

• 2 týdny později...

Ahoj Fenix,

co keby by sme to ozivili??? k tejto metode som sa dostal asi pred 3 dnami, tak zatial sa len naplnam informaciami, a konecne vcera sa mi podarilo spustit vsestky metody okrem, 4h, ale ta mi pripada aj tak najzlozitejsia... skusim sa tomu trosku povenovat, a potom dam nieco aj do placu.. no uvidime ako to dopadne:))

uz si zacal tiez skusat nejake metody???
tak zatial... Zero999

Sdílet pomocí služby

to Zero999

tak urcite nejeem proti to tady trochu ozivit.

Jinak uz zkousim po demu i naostro ale klasika...na demu to vychazi jako po masle a na live uz jsem v minusu...no i kdyz se mi zda ze ted pro Vegase nejsou moc priznive podminky. V psolednich dnech se to hlavne na paru USD/CHF motalo porad kolem tunelu a bral jsem same SL. Proste jeden smer jsem otevrel zadal SL a revers a po par pipech se to otocilo a trada takze SL a otevreny revers a pak zase naopak....no hruza. Myslim pockam az se to trochu uklidni. I kdyz vcera rano uz to na frantikovi slo..ale to jsem propasl.

Jinak ja jedu jen 1H metodu a na parech GBP/USD a USD/CHF...vyjimecne USD/JPY. No ale zatim se ucim atkze uvidime.

A jak ty?

Sdílet pomocí služby

Zero999

Tak sice nemam od neho svoleni to sirit dal ale myslim si ze penez je na trhu dost a muzeme si vzajemne vymenit ruzne metody takze prispivam jako prvni a tady je popis.

Jde o to si nastavit na 1H grafu na paru GBP/USD EMA 90 a sledovat denni pivot. Paklize se napr. dostanes nad pivota a prorazis EMA ve smeru na sever vstoupis do Long a vezmi 20 pipu pt a ven z trhu. Vetsinou je to behem par minut...max do hodiny. SL je casovy dve hodiny (svicky) a pokud do te doby nemas tech 20 tak zaviras na tom na cem jsi at uz je to plus ci minus a nebo pokud se ti v ramci tech dvou hodin dostane open nove usecky ci svicky pod EMA tak taky ven z pozice. No a pod pivotem je to zase na jih a uplne stejne jen opacne.

Na te libre to fakt jezdi skvele :) Samozrejme nic neni stoprocentni a bez ztrat ale u Vegase je to taky tak a zkousime ho tak proc ne toto.

Sdílet pomocí služby

Štefan

Pouziva se casovy SL a ten je dve hodiny od otevreni pozice (prip. dve hodinove svicky a open hodnota te treti). Pokud si chces nastavovat pevny SL tak pak je to na libre dost problem...musel by jsi dat aspon 30 pipu...zalezi samozrejme co unese tvuj MM a podle toho si zvol pomer. Pokud mas maly ucet tak davej miniloty.

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...