Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to namodro: Dobry den Peter. Ako sa dari posledny mesiac na tuneloch? Naposledy ste prispieval 6. augusta.

to all: niekto kto ide live a je v profite? Mozte sem hodit vysledky? Postrehy, skusenosti...

Dakujem.

Hodne pipsakov,
-snoopy

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Dzink

16.marca si dal na toto vlákno vt_Vegas.vtscr a vt_Vegas_yen.vtscr, keď som si to stiahol boli z toho súbory s koncovkou zip. No a 18. marca Gogo100 vysvetlil ako ďalej. LENŽE píše , že tieto súbory treba premenovať na vtscr alebo vttrs.
Skúšal som vtscr - VTčko mi ich nechce naimportovať
Skúšal som aj vttrs, táto koncovka mi síce ide naimportovať, ale v okne Tvorba obch, sys. sa mi žiadny systém s menom tunel nezobrazuje.
Skúšal som to aj rozzipovať, ale nepodarilo sa mi to.
Kde robím chybu? /trápil som sa s tým 4hodiny a nič - a pritom by to malo byť na jednohodinový tunel!!!/

Štefan

Odesláno

@ Stefan
uz podla koncovky vtscr sa da rozoznat ze ide o indikatory a nie obchodne systemy a teda: ukladas iba s priponou .vtscr a importujes iba v okne Indicator Builder,mam anglicku verziu presny preklad teraz neviem ale je to nad tvorbou obchodnych sys. Teraz som skusal a ide bez problemov. Po naimportovani sa v zozname indikatorov objavia pod menami "Vegas_1H" a "Vegas_1H_yen". Skus este raz.

Odesláno

s tim obchodnim dennikem je to velmi presne (funguje to takhle i u mne), jakmile zacnu delat vice veci, tak jako prvni se posouva dal tenhle druh prace a vzdycky me udivuje jakym zpusobem krasnejsi pohlavi si je schopne delat svedomite tyhle zalezitosti, urcite i diky tomu mezi zenami bude vic procentualne uspesnejsich obchodniku :-)

Odesláno

Daily Vegas:
GBP/USD najvyšší čas na otočenie trendu
USD/CHF aj ten nemá ďaleko od platného vstupu na Daily Vegas
Hádam správne?
Aké indikátory na Daily používate okrem reversals, hammer, ....
Štefan

Odesláno

Štefan Napsal:
-------------------------------------------------------
> Daily Vegas:
> GBP/USD najvyšší čas na otočenie trendu
> USD/CHF aj ten nemá ďaleko od platného vstupu na
> Daily Vegas
> Hádam správne?
> Aké indikátory na Daily používate okrem reversals,
> hammer, ....
> Štefan

...skus stochastiku napr. 8/4/4, pekne to potvrdzuje...

Odesláno

Gogo100
až som prekvapený s tým nastavením stoch., používal som slow. stoch. ale s inými nastaveními. Tvoje nastavenie 8/4/4 mi funguje vcelku velmi dobre (spätný náhlad na trh za posledné mesiace - nie backtest!).
Takže vďaka.
Vieš mi (alebo niekto iný) prezradiť nastavenie stoch. aj na:
- 4 hod. TF
- 1hod. TF
- 30 min. TF
GBP/USD, EUR/USD prípadne iné páry

Štefan

• Vytvořit...