Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

maty :
kompletní vysvětlení fibo najdeš v tomto článku od Sida zde
www.financnik.cz/art/zkusenosti/forex-technicka-analyza-1.html

Použití u tunelů (ze Sidova článku)
Na burzovním a peněžním trhu má Fibonacciho posloupnost (řada) velkou tradici, především u různých grafických aplikací a u klouzavých průměrů (Moving Average – MA), kde se tradičně využívají především FP periody od 5 do 233.

Fibo úrovně u tunelu jsou jen určité vzdálenosti (buď od vstupu nebo středu či okraje tunelu-kanálu), jejichž velikost odpovídá těmto "magickým" číslům (např. 55, 89, 144), jsou to v podstatě profit targety.

Zkus před položením dotazu použít vyhledávání
a) v článcích
b) v diskuzi
Najdeš toho mnohem více :)

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Díky, už je mi vše víc jasnější, ale jednu věc stále nechápu, kde vzal ty první čísla to 89 a 144, to si zvolil náhodně? nebo jak? Přikládám tabulku pro ilustraci ze článku o tunelové metodě.

2122

Odesláno

maty: nekdo pouziva na kratsich timeframech 34, 55 a 89. Na zaklade pozorovani a testovani clovek dojde k zaveru, ktera z cisel se mu pro danou strategii vyplati pouzivat.
Pozn. pro hloubave: kdyz misto "magickych" 89 budes pouzivat treba 90, projevi se to dlouhodobe na tve ziskovosti? :))

Odesláno

jo dík a ještě jedna věc, on říkal že ty čísla vypočítal z emy 24 a28. Tak jak to je z těchto čísle vypočítané a kde ty čísla na tom grafu vůbec najdu? Nebo to budou taky emy, ale s jinými čísly, či co?

Odesláno

Ta čísla tam jsou na Vegas currency daily jako kanál uprostřed = MA 24 a MA 28. Fibo čísla to nejsou, ale odmocnina ze 144 je 12 a 2 krát 12 je 24 a 14 je taky taková oblíbená perioda a 2 krát 14 je 28, tak třeba tak.
:)
A nebo tvoji otázku nechápu ;)

Odesláno

maty: a vvvvvo tom to je. Kdyz chces, tak vzdycky najdes nejakou spojitost s Gannem nebo Fibonaccim, jenom trochu chtit :) Akorat ze to IMHO rozhodne neznamena, ze by ta cisla sama o sobe platila. Nejak si ty targety ale clovek stanovit musi ;)

• 2 týdny později...
Odesláno

DOBRÝ DEN.

nejak se v tom placám,a tak se musim zase zeptat.
nasel jsem tady ruzne metody H1,H4
zkousel jsem je dostat do expert advisor..marne.

pokud to bylo zazipovane,tak jsem to rozzipoval,zkopiroval...v MT4 jsem pr.tlacitkem kliknul na expert advisor,dal jsem create-vytvorit,pak nazev +dokoncit,vymazal jsem to puvodni,a zkopiroval jsem tam to co jsem chtel,1H,H4.pak jsem to zavrel,ulozil jsem to a restartoval MT4.pc vydalo ton,jak klilknul na expert advisor.bylo tam to co jsem chtel1H,4H.ale kdyz jsem na to kliknul tak nic...tak kde je chyba...zacinam z toho sedivet...a to jsem tak mlad.

dekuji za pomoc.

a jeste jedna otazka jak je to s indikatorama.nekde jsem jich tady nasel kopu.jak je tam dostat je to vse pro MT4

LUKY

• 2 týdny později...
Odesláno

TO: LUKY
1. bylo by dobré, aby sis přečetl pozorně toto vlákno, protože všechny tvé otázky jsou DÁVNO zodpovězeny v minulosti.
2. jelikož tvůj mail je schován, nemohu ti napsat na mail. Můj mail je veřejný, proto se mi můžeš ozvat....

MarekSK

• Vytvořit...