Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Herman: jo, to jo, to cekani stoji taky za prd :)) Bylo tam obdobi, kdy cena byla cca mesic mimo tunel :))
Standby: 4h tunel jsem prohlizel, neni to spatna vec, ale jeste jsem mu neprisel na chut. Ta Igorova metoda je tunelova odvozenina, ktera se mi docela libi.
Ted testnu nekolik metod a tak za mesic se uvidi :)

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Standby :
Někde tady ve fóru byl indikátor, autorem je Marek, který posílá upozornění na email (a po přeposlání emailu jako SMS), když je cena v tunelu nebo na určité fibo.

Odesláno

mirekkolacek Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Dzink:
> Pokud chces kontaktuj me mailem ohledne toho
> zdrojaku na mirekkolacek@seznam.cz..
> Mirek

TO:All (Dzink)
Lidi, nebojte se, dá se všechno řešit přímým směrem......(k autorovi)............ Pokud by někdo chtěl a měl zájem jakýchkoliv experimentů s jakými koliv skripty na přeposílání, jsem ochoten nápomoci. Mám takovou zkušenost, že skripty je dobré "šít" na míru každému traderu zvlášť. Mám ještě lepší zkušenost: někdy je lepší k danému skriptu hodit i pár rad, aby to danému člověku bylo k něčemu. Už jsem se setkal mnohokráte ze skušeností, že i když naprogramuji docelá složité skripty jak po funkční stránce, osti, tak po grafické stránce, potom ale daný trader není ani schopen tyto nástroje použít... !!!

Odesláno

Dobry den - prosim vas mohol by som vás požiadať aby ste mi napísali, alebo najlepšie namailovali aké stop lossy použivate na 1 hod tunel ?

Ja mám vačšinou 15 -20 pipsov + spread, ale používam aj 30min tunel a tam sa mi osvedčil 11 + spread (E/U - napr 11 + 3 = 14)

môj mail - rtxxxx@gmail.com

dakujem za názory :)

Odesláno

to namodro (nebo all),

vrtám se v 4hod tunelu a rád bych se ujistil ohledně páru USD/CHF v současné době:

1. týdenní indikátor trendu mi tento týden ukazuje UP (8pips)
2. v této chvíly (pokud neobchoduji i protitrendy) bych mněl být mimo trh
3. došlo k průrazu E55 dolů a čekám na otočení SMA8 nahoru (resp. 10pips UP ve verzy "namodro")
pak by to mohl být platný signál pro vstup.

Ještě jak řešíš vstupy mezi 24:00 a 6:00 (nebo jinak kdy chodí 4hodinový tunelář spát)?

Díky Sasa

Odesláno

sasa:
orientačně je to tak, jak píšeš. Vstupy mezi 22:00 a 6:00 se vlastně týkají jen svíčky, která otvírá ve 2:00 (u VT a InterbankFX - jiní brokeři mohou mít open a close posunuto) - takže to ve svém systému (NENÍ to Vegasův 4H tunel!) řeším zadáním entry na prvních fibo na obě strany E55, a pokud se čeká na ohyb MA8, tak to prostě neřeším. V drtivé většině se odehrávají tyhle akce mimo asijskou session, a backtesty dělám tak, že v noci prostě nefunguju a spokojeně spím. Dokonce i vstupy v 6:00 dělám obvykle tak kolem sedmé... :) - většinou jde doslova o pár pipsů rozdílu a takováhle strategie by měla být dostatečně robustní na to, aby ty odchylky unesla. (I když zrovna dnes mi chyběly k výběru druhého profitu pitomé dva pipsíky... :), potvory...)

Happy trading,
Petr

Odesláno

to namodro:

tak vše dopadlo nakonec jinak. Na USD/CHF pokračuje sešup dolů.
Jak jsi psal, že ti chyběli nějaký 2potvory na druhý profit, jak jsi dopadl? Z dnešního pohledu stačilo "pouze vydržet".

Malý dotaz ohledně entrů na F55:
Je mi jasné, že se nima řeší jak korekce trhu, tak asi i nástupy do trendu. Co dělal tvůj systém v pátek odpoledne kdy na IBFX to šlo krásně UP a pak další DOWN? (CMS asi bylo jiné) Zavíral nebo otevíral jsi nějaké pozice?

Ty zpětné testy jsou tak jednoduché. Vše je jasné, ale forward je to co se počítá.

Díky Sasa

Odesláno

Sasa>> pred nedavnem jsem do MT4 vlakna daval odkaz na ForexTester.com ....a zkousel jsem na nem prave testovat Vegase (demo je samozrejme omezene casove) a je to docela fajn utilitka, clovek pak nedokaze sidit ten backtest... jenom skoda, ze neco takoveho neni primo v platforme :-)

Odesláno

sasa:
s tím swissie to tak docela není, že "stačilo pouze vydržet..." :) Ono to záleží na posouvání SL. Já měl už posunuto na BE +, takže mi to zavřelo jednu pozici, druhou to o ty dva pipsy nevzalo a vyhodilo mě to na SL. Kdybych byl u stroje, tak bych tu druhou pozici zavřel ručně - bohužel jsem nebyl doma, ale to jsou vlastně plánované ztráty ("investice")... Do dalšího shortu jsem nešel, přestože tam byl krásný odraz od E55, a to z toho důvodu, že testuji live i určitý způsob obchodování na fundamenty, a protože jsem byl zrovna v pozicích "na data", nedovolil mi můj MM otevřít další pozice.
Na cable jsem pořád v pozici s poslední jednotkou.

Happy trading,
Petr

• Vytvořit...