Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

na usd/cad mam ale len za november 530 pips, december 244, januar 775, viac nenam ale aj tak som do toho siel. Chcel som obchodovat len cable a usd/chf, ale na tie neboli signali, tak som skusal fundamenty a tam som dost minul love. Takze som zacal usd/cad. Podla mna 1 h tunel by mal fungovat na vsetkych dolarovych paroch.

Odesláno

Adam:
dalej usd/cad za februar 110, marec 400, april 350, vstupejem len na 2 miniloty, sl ak je siroky tunel 15 pips, ak je uzky 25 pips, ak je slaby juice tak po 2 stratach za sebou pocas dna neobchodujem.

Odesláno

dzink :
ručně filtrovat vstupy je určitě přínostné, ale 1H Vegas funguje (fungoval) i při obchodování všech signálů (viz. Tvůj test), případně je možné jinak nastavit parametry (např. po ztrátě vstup nad high / pod low). Zatím upřednostňuju taky ruční přístup, nicméně bych byl vděčný za jakoukoli zmínku o 1H AOS, nic jsem nenašel.

Odesláno

Adam: jenze pak neni tak robustni. Navic v tom mem testu nejsou zahrnute pripady, kdy trh prorazil enter a vyrazil SL v ramic jednoho baru atp., proste nebral bych to zas az tak za bernou minci. Ale je klidne mozny, ze to bue nakonec nejak fungovat, clovek nikdy nevi. Ja jsem k tomu jenom skepticky.

Odesláno

dzink,namodro
Mám pevně stanovené PT a často je to ke škodě,protože potenciál pohybu je daleko větší, tak mě napadlo použít trailing stop, ale jelikož mám otevřené čtyři pozice tak nevím jestli ve VT jde tento system použít? V MT to jde perfekně tam mohu ke každé pozici nastavit i rozdílne hodnoty. Bylo by super ukončit pozice místo na 55,89 třeba až na 110 a pokračovat obdobně se zbytkem pozic. Používate někdo trailing ve vt?

Odesláno

no dnes je jeden zo zlych dnoch pre 1h tunel na Cabli. Ja po 2 stratovych obchodoch som to skoncil. Nie su ani fundamenty. Ale zajtra by mal byt slusny pohyb, lebo po 2 dnoch budu fundamenty z USA, len netusim kade to pojde :S

• Vytvořit...