Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

docela dobrym pomocnikem muze byt jednoduchy pivot... aspon ja jsem si ho za posledni mesic docela oblibil

a jak tak koukam na grafu tak by i dobre fungovala strategie na prorazeni jednotlivych urovni s oteviranim/vybiranim pozic dle 1hr vegase

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jeste jedna vec k tomu rangi na USD/CAD: koukal jsem na to a podle meho nazoru by to pri vstupu do pozice nedopadlo nijak tragicky - tunel je dost uzky a range je uvnitr. Ja umistuju entery a stopky cca 25 pips od sebe okolo tunelu (prave kvuli volatilite), takze bych zrejme mel prvni enter az devateho.

Odesláno

ICE: urcite jsi dobre neudelal, i kdyz tentokrat se ti to mohlo vyplatit. Z dlouhodobeho hlediska je mnohem lepsi drzet ty fibo urovne a nepodlehat emocim. Taky jsem na USD/CHF trochu v jednu chvili bojoval s psychikou. Ale je treba to vydrzet, patri to k tomu ;)

Odesláno

Udělaj jsem backtest 1H tunelu na GBP/JPY a EUR/JPY posledních 9 měsíců a výsledky nic moc, zisk GBP cca 800 a EUR cca 1100 USD na minilotech. Chvíli mínus, chvíli plus, velký DD :(
V porovnání s GBP/USD a USDCHF +6800 a +3100 nic moc.
-ve VT 5000 svíček otevírány 4 pozice po proražení tunelu. Bral jsem signály ve všech časech (vč. asie)
-PT=fibo 55, 88, 144 a 233
-fixni SL = 4 x 25pips na obou párech
-po ztrátě jsem vstoupil nad/pod last high/low

Možná by to chtělo menší SL, snížit počet jednotek nebo nějakou jinou úpravu ...

Odesláno

adam: bud pri backetsingu realista. Nevydrzis sedet u kompu bez prestavky cely tyden 24 hodin. Na tvem miste bych vynechal Asii.
Dalsi vec - zkusil jsi vysledky s 3 jednotkami a vystupy na 55 - 89 - 144?
dzink

Odesláno

Standby
no ja som do toho nesiel cakal som ze po datach pojdem long. Asi by bolo najlepsie ignorovat data, lebo na datach som len stratil $.
Ale teraz som v USD/CAD long, vstupoval som 15 pips od tunelu, zatial sa to len placa hore dole.

Odesláno

Já u toho taky víceméně neseděl, po projetém SL jsem šel short a až teď jsem si všimnul, že to úplně neprotlo. Nicméně když byla cena 1,2164, tunel 2166 a enter na long 2167, tak při spreadu 4p by jsem byl i tak exekuován.

• Vytvořit...