Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To glader:

Daily Vegas sledujem len tak "po očku", ale tiež ma zarazilo to číslo ako Sida. Chcem sa opýtať: dodržuješ aj odporučenie Vegasa: po dvoch stratových obchodoch po sebe čakať, kým cena dosiahne poslednú fibo úroveň (u GBP/USD myslím 610) a ak aj tento obchod z poslednej fibo úrovne bude stratový, počkať kým sa cena vráti do tunelu a až potom pri ďalšom signále vstupovať do obchodu?

Sdílet pomocí služby

to: SID, Galant

Panove, nanestesti slo o demo. Drzel jsem 2 minilotove vstupy se cca SL 60 - 80 PIPs na major parech i dalsich dle Vegase. Ale na 20 k ucet je to az moc. Vecer, kdyz bude cas uploaduji Account statement. Na vsech parech kam jsem vstoupil byly obchody {prvni i druhy nasledujici} ztratove.
Jeste jednou predesilam jen demo. Live jedu jen data. Zatim jen data. :]

Sdílet pomocí služby

Podle mne žádný z vegasů nelze obchodovat na trvdo - automaticky, je vždy mít na zřeteli momentální situaci na trhu,
např. podmínka u dailly vegase dosáhnout určité FiBo úrovně, počkat na patern a šup Short nebo Long neplatí při výrazných trendech to se potom candles plazí na té určité FiBo neustálé výš (níž) a my se nacházíme momentálně ve výrazném trendu.

Sdílet pomocí služby

SIDe,
jednou jsem napsal na komentare k menonovym parum velice tucny svuj osobni live vydelek..byl to prvni patek v dubnu...(urcite vis co se tento den delo...) od te doby jsem cely vydelek LIVE projel. Takze citit muzes. Je to pro me ledova sprcha a proto jsem se vratil k poctivemu testingu. Kdyby jsi pro me mel jakykoliv spruchu v podobe cehokoliv budu rad. Protoze daily vegase jsem se chtel drzet ale uz me to trochu poustilo...:(

Sdílet pomocí služby

No, obdobné je to se 4H Vegasem - taky je v pohodě a vydělává poměrně stabilně a hlavně dost. Ale podle mne je hlavní problém v tom, že všechny Vegasovy modely jsou opravdu modely a NE hotové strategie. Jeden si na nich může mastit kapsu a druhý prodělat kalhoty, chalupu, tele i manželku. On si to každý vyloží trochu po svém, tohle vynechá nebo támhleto přidá... Prostě to chce ladit na backtestu tak dlouho, než to funguje. Jasně že žádný backtest nikdy nezaručí stoprocentní úspěch v budoucnosti, ale je to v podstatě jediná možnost jak rozumně začít...

Sdílet pomocí služby

Naprosto souhlasím s namodro-em, že Vegas zveřejnil MODELY a ne hotové strategie. Chtěl jsem předchozím příspěvkem jenom sdělit, že využívám placené služby, kdy Vegas zasílá on-line mailem příkazy i se S/L. Za poslední dva týdny nevyšel ani jeden signál!!! Každý systém má svá hluchá místa. Proto musíme pilně trénovat a každý si najít ten SVŮJ systém. Vegas nám může jen celé učení částečně urychlit.

Pořád špekuluju, JAK dosahovat pravidelně 10 pips denního zisku. I při takto relativně malém denním zisku se dá úžasně vydělávat správným MM. Zpočátku se mi zdálo , že to je celkem v pohodě a nebude to problém. Nyní se však brodím v panice a utrpení, že to je nereálný cíl. Chamtivost a zbrklost přebíjí rozumné a disciplinované uvažování. No čeká mě ještě veliký kus práce a jsem rád, že to zde můžeme probírat. Nicméně musím opravdu přiznat, že po cca 9 měsících velice intenzivního studia(v podstatě vlastně ani nic jinýho nedělám) jsem postupně přes klasické poziční obchodování a spready přešel k opčním strategiím a konečně forexu a jsem velice rád. Zde se člověk díky pomoci Vás ostatních posunuje daleko rychleji vpřed.

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...