Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To momo:
tunel je tvorený dvoma hranicami, hornou a dolnou a keď cena vyrazí Z TUNELU smerom nahor (tj prejde cez hornú hranicu zdola nahor) ideš long a keď prerazí smerom nadol (tj prejde cez spodnú hranicu zhora nadol) tak ideš short.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak pánové koukám jak se vetšina daily tunelů převážně s japonským jenem rozjela i přez některé krkolomné obraty, kdy jsem musel po SL opět naskočit a to jsem je měl SL 80 pips daleko, že by japonci tím skupováním zahraničních měn tento týden se snažili oslabit japonskou měnu co nejvíce před začátkem očekávaného posilování jenu??

Odesláno

Lisakus: sedím v pátek večer u PC místo abych si proléval hrdlo lahodným mokem a špekuluji kde se nám to tak zaš-
modrchalo, reporty nejsou to co bývalo, trh reaguje nějak vlažně na klasické fundamenty a pohyby jsou při-
tom celkem slušné, doufám že přechodně. Do pondělka musím něco vymyslet.

Jinak jen posiluje na všech frontách t.z. výprodej opačné měny, profituje následkem velké poptávky .
Jsou zatím hlavně japonští exportéři, možná i zvěsti o event. zvýšení ú. sazeb atd.

Dále si myslím, že budeme muset asi víc sledovat cenu ropy, ušl. kovů a hlavně us.akciových indexů.
O to to bude celá analýza komplikovanější. Nebo ji nebrat až tak vážně a preferovat spíš TA.
Šup do tunelu, šup z tunelu a SL. :)
Odesláno

Holoubek: kazda metoda ma svy lepsi a horsi casy :) fundamenty ted jsou vselijaky, ale pred par tydny to frcelo jak blazen. 1h tunel taky neni nijak super. Chce to trpelivost. Cely minuly tyden jsem neudelal jediny obchod, byl jsem docela nervozni :) Ale lepsi zadny obchod nez proti planu.

Odesláno

Dzink: máš pravdu, chce to asi trpělivost a čekat na lepší časy, přitom mne mrzí, že jsem nedokázal ten pěkný poveli-
konoční trend zachytit. Nedokázal jsem se včas přeorientovat. Něco jsem si spichnul přes víkend, tak to otestuji
a uvidíme. :)
Odesláno

to Holoubek:
taky jsem po velikonocích nějak nezvlád naskočit na trend bohužel.když přišel signál, tak jsem u toho nebyl a pak už jsem nechtěl vstupovat proti pravidlům.... škoda, pár pipsů by minulej tejden hodil :-)
Pietro

Odesláno

fundamenty vs. vegasy vs. jine metody ta ....tezka a nevyresitelna polemika ....u mne pravdou je, ze jeste donedavna jsem byl ryzi zastance fundamentalni analyzy a hlavne u klasickych akcii jsem se vyzival pri vybirani podhodnocenych firem dle financnich vykazu, ale postupem casu se cim dal tim vic orientuji na ta a u forexu hlavne vegasy..... a posledni dobou maximalni spokojenost tehle volby, mozna tento mesic pro vegase nebude tak uspesny jako ty predchozi, ale porad jsou tady moznosti vstupu a pohyby jsou krasne rovnez.... takze jenom klidnou hlavu

Odesláno

zkusil jsem posledni par dnu mit vedle sebe, krom klasickeho daily vegas grafu zapnuty i 4h graf s inovovanym tzv. "knife" tunel indicatorem, ktery se tolik rozebira na forexfactory foru ....nejsem clenem jejich private fora, proto neznam presne detaily co vsechno mi ten indicator muze rict, takze se v tom trochu ztracim, ale na prvni pohled to vypada vcelku zajimave a myslim si, ze po lepsim nastudovani, to bude supr doplnek k daily grafum a k ladeni dobrych vstupu ...pokud jeste nekdo nezna ten indicator, tak se mi ho snad podari pripojit k prispevku a jenom doplnenim, ze celkove by se melo vychazet ze standartni 4hr metody a v mem pripade misto weekly grafu koukam na daily....

1295

Odesláno

Tawa> zitra dopoledne odzkousim, zatim nevim, nevidim :] Ale trochu jsem nepochopil co to ma presne filtrovat? Ma to zlepsovat vstupy nebo odhadnout blizici se vystupy? Sorry, jsem dnes ponekud natvrdly.

• Vytvořit...