Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Vegasovy tunely

namodro

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

dzink je pravda, že na 1H je klid, ale já jsem udělal několik posledních obchodů ala Vegas bez Vegase :) Na fundamentech jsem nastavil entry 30 pipsů od cenny 30 min před na obě strany 4x0,2 a PT klasika Vegas 55 89 144 233. A je to ziskové, už jsem tady psal někdy před měsícem, že tato metoda musí fungovat snad i na náhodné obchody, protože risk 15 pipsů oproti čtvrtému fibu 233 je 1:15,5 a to i když bude jenom občas tak to musí být ziskové. Připojuji profit obrázek za poslední dny kdy tunel byl úplně někde jinde. Nevešlo se to na obrazovku tak si to posuňte dolů. Happy trading

1273

Sdílet pomocí služby

Standby: ja si taky myslim, ze s tim R/R ratiem to dokaze vydelavat i mimo tunel, ale vzhledem k tomu, ze obchoduju v realu, to moc nedrazdim :))
Tunel je dobry, protoze je to vlastne pivot - pod dlouhodobym prumerem jedeme short, nad dlouhodobym prumerem long. Coz se mi libi a mam z toho dobry pocit.

Sdílet pomocí služby

glader:
E55 (upravený 4H tunel) jedu na USD/CHF, kde to velmi slušně funguje. Bohužel jsem za poslední dva měsíce zrušil podstatnou část svého pidikonta při reportech - holt školné se občas platit musí. Na cable dotestovávám další úpravu E55, která vypadá taky velmi slušně, ale tu začnu live s mikroloty na novém kontě, které momentálně otvírám u Interbank. Aby mi fungoval 4H tunel na miniloty s rozumným MM, musel bych začínat alespoň s 2500$ na kontě, a to je pro mne zatím částka naprosto nedostupná. Pokud se můj backtest aspoň přibližně osvědčí, tak snad to bude s dobrým positionsizingem (používám shodou okolností ten, o kterém dnes vyšel článek na finančníku) v průběhu roku i s těmi mikroloty veselejší... :)
Petr

Sdílet pomocí služby

mám dotaz,ten 1h tunel zatim pozoruju z povzdálí...jen jsem se chtěl zeptat jak to myslíš,že většina párů směřuje k tunelu???chápu to dobře,že když to na eur-usd prorazí střed 1h...tak jít short????předem dík....jedu live,ale ten 1hvegas je pro mě furt španělská vesnice,potřebuju to tak trochu polopatě,pochopil jsem,že když to prorazí u poslední urovně,tak jít do pizice,ještě jednou dík....

Sdílet pomocí služby

To momo:
ak sa cena dostane do tunelu, zbystríš pozornosť a čakáš, na ktorej strane cena z tunelu vybehne. Ak vyrazí z tunelu smerom nahor (prerazí hornú hranicu tunelu) ideš long, ak vyrazí smerom nadol (prerazí spodnú hranicu) ideš short. Takže je možné, že sa cena vráti do tunelu, ale následne sa vyberie smerom odkiaľ prišla napr. na EUR/USD, ak cena klesne do tunelu a následne sa opäť pohne na sever ideš long.
Dúfam, že je to dosť zrozumiteľné :).

Sdílet pomocí služby

Co se týče daily vegas jsem za všeho venku sice v plusu ale tak pouze 1/3 toho co bylo k dnešnímu ránu. Jó není nad SL, ale škoda bylo to o nějakejch 15 pips. Ale oba páry jak GPB/JPY tak EUR/JPY se pomalu vrací do svých koryt, takže jsem zavčas naskočil na jízdu dolů, sice ne těsně pod vrcholem a pouze s polovinou pozic než jsem měl. Předpokládám že jak libra tak euro se moc vracet nebudou po té adrenalinové injekci takže počkám co bude.

Sdílet pomocí služby

omlouvám se fakt jsem brzda,ale chtěl bych u toho 1h tunelu fakt přijít na ten systém....před 14 dny jsem na tom live udělal 40pips (0,2)a ted jsem z hrůzou zjistil,že tomu rozumim jen tak napůl....je to teda furt ta lepší varianta,ale na nějaký kdyby se u toho forex nehraje.... :D

Sdílet pomocí služby

momo>> heh nemyslim to nejak osobne, ale spise mi pripada, ze v tom hodne plaves.... precet sis ten originalni nebo prelozeny dokument?? protoze trosku spekulujes s vecma, ktere tam ani nezaznely a rovnez i tady ve foru to bylo popisovano nescetne krat.... pokud ti to pomuze tak opravdu soustred se jenom na samotny tunel a jeho protnuti

Sdílet pomocí služby

• Vytvořit...