Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

...trosku jsem se koukal zpet na brezen a jake vysledky jsem dosahl s VWB, ale bohuzel nemuzu to nejak presneji analyzovat, protoze jsem si trochu hral se zpusobem otevirani a zavirani pozic (takze po cely mesic nebyl pouzivan stejny zpusob), takze vysledky by byly hodne zkreslene hlavne co se tyce profitu, ale obecne 20 vstupu 14 uspesnych 6 spatnych.... celkove tedy 70% uspesnost.... a pri prepoctu na jednu pozici (lot) jsem ziskal 450pipsu....

pri zpetnem koukani na spatne vstupy, hodne bylo pro ne charakteristicke, ze po vstupu se vicemene trh zastavil v uzkem rangi nebo osciloval kolem meho vstupu a nasledne se uchlil smerem k SL, rovnez to byly v drtive vetsine vstupy kdy na Weekly grafu byl vyrazne protitrend (takze dalsi moznost filtrace, pro velmi konzervativni vstupy)....

ale celkove by lepsimu vysledku v prepoctu na pozici vice prospelo, pokud bych dokazal udrzet dele loty, ktere zustavaji po protnuti tunelu

Odesláno

tawa:

velice pekna analyza...
Ja jsem od cca 20.2. svůj účet zdvojnásobil, ale také díky velice ostrému až hazardnímu MM. Jel jsem 10k na 1 lot. Což je naprostá blbost.
Podle mě se dá jet daily vegas na 1 lot od 50k USD.

Odesláno

glader>> na druhou stranu VWB ma celkove velmi zajimavou uspesnost, pohybujici se hodne nad 50% a otazkou je, jestli neobetovat trochu te uspesnosti utazenim SL pri vstupu s tim, ze zacnu obchodovat mensi account.... sam Vegas psal na forexfactory foru, ze urcite s 20K accountem na kontrakt by nemel byt problem

Odesláno

tawa:
Tento jeho prispevek jsem vubec nepochytil. Ale má to něco do sebe. Pri takove uspesnosti se clovek musi dokopat verit vice "counter trendu" a vydrzet s pozici i na opacne fibo urovne...

Odesláno

včera mě cable třikrát po sobě vykopal na sl. Dnes ráno než jsem šel do práce tak jsem nastavil objednávky až za S/R na 1,7418, manželka také dnes musela odejít a když jsme se teď vtátili tak jaká radost, třetí PT to vzalo ještě když jsme u toho nebyli. Takže jsem jenom posunul SL u poslední pozice na 1,7490. Kdyby to šlo takhle vždycky, ale je jasne že zítra příjdou zase propady účtu a nožno i větší ,ale potom zase bude takováhle šňůra a ta to přebije zase o něco více.

1160

Odesláno

glader
je to 1H, dříve jsem testoval 4H, ale nějak jsem neodhadl jestli už je to MA zahnuté a nebo ještě ne. SL jsem tam musel dávat daleko větší a to nešlo k velikosti mého účtu, takže raději teď dělám tohle. Tady jsem našel svoji cestu která mě vyhovuje a někdo jiný ji zase najde na 4H ne bo daily ... atd. Hlavně aby jsme dlouhodobě vydělávali :) (tu)

Odesláno

glader
ještě live nejedu, protože střádám kapitál, po skoro 2 letech demo obchodování jsem konečně v plusu, trvá to šetření peněz docela dlouho, ale vysoká škola je také 5 let :D Jedu pouze cable na 0,1. čtyři pozice všechny SL 15 pips a PT
55,89,144,233

Odesláno

Standby: tak ja vcera 4x ven (1x cable, 3x USD/CHF) a dneska maximalni spokojenost na obou parech :) akorat jsem mel trochu trable s umistovanim dnesniho vstupu vzhledem k tem "sikovne" umistenym kanalum, ale tak nejak to dopadlo ;)

• Vytvořit...