Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to galant

ok přitahl jsem SL 0,7080-0,7090 jsem v pozici od včerejšiho odpoledne kdy jsem vstupoval na základě TA podle 15 min grafu, když jsem viděl že se to pomalu sune k 0,7070 tak jsem to nechal, co kdyby daily zabral, zatím zisk 60 pips / lot.

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To lisakus:
Aby si si urobil predstavu, tu je zhrnutie:

SME ONLINE / ZAHRANIČIE
formát článku pre tlač
odporučiť tento článok e-mailom
diskusia k článku
vytvoriť záložku

K severozápadu Austrálie mieri cyklón Glenda

Sydney 29. marca (TASR) - Poldruha týždňa po vyčíňaní cyklónu Larry sa musí Austrália pripraviť na príchod ďalšej mohutnej tropickej búrky. Meteorológovia predpovedajú, že cyklón Glenda udrie vo štvrtok na severozápadné pobrežie piateho kontinentu v sprievode výdatného dažďa a vetra s rýchlosťou asi 275 km/h.

Glenda dosiahla dnes najvyššiu, piatu kategóriu na príslušnej stupnici intenzity cyklónov. Oblasť, ktorú by mala zasiahnuť, je však v porovnaní so severovýchodom Austrálie, ktorý spustošil Larry, oveľa redšie osídlená.

"Je to obrovský systém, jeden z najsilnejších cyklónov, aký sa kedy priblížil k austrálskym brehom," povedal miestny meteorológ Gavin Edmonds rozhlasovej stanici ABC. Región okolo obcí Port Hedland a Dampier je potenciálne ohrozený silným a ničivým vetrom.

Úrady vyzvali obyvateľov, aby sa predzásobili potravinami a vodou. Ťažobný koncern Rio Tinto zastavil lodný transport železnej rudy z regiónu.

Len to neber, prosím ťa, ako šírenie poplašnej správy... ;) :) ;)

Odesláno

to galant
uvidíme, pokud jen to osídlení tak řídké jak myslím, nemusí to mít na AUD vůbec žádný vliv. Vše taky záleží na dnešním vývoji USD. Právě mi cinknula jedna pozice, už je pasé. Každopádně byl to jen pokus a skončil v plusu. Zbylé dvě pozice se uvidí. Je to jen hra.

Odesláno

To lisakus:
aj ja si myslím, že tento hurikán nebude mať taký vplyv na AUD ako ten minulotýždňový. Riedke osídlenie oblasti spraví svoje, "dostatočný" minulotýždňový prepad už vyčerpal aspoň čiastočne výpredaj, takže dá sa počítať s tým, že viacero obchodníkov začne skôr riešiť tento pár analýzou grafov a tá im snáď napovie, že je čas vydať sa na sever.
:)

Odesláno

vecer jsem byl taky exekuovan do long pozice na AUD/USD.... cekal jsem na vetsi dynamiku, ktera prisla, takze jsem se svezl, pozice ma uz SL v plusu a cekam jestli se trend potvrdi

krom toho jsem jeste vcera zkusi short na par USD/CAD videl jsem tam naraz na Support hranici na daily grafech a par zacinal ztracet silu, takze jsem to zkusil, jestli schvili a budu rovnez posouvat do plusoveho pasma

sice nejsou to idealni vstupu, ale mozna z toho bude aspon mensi scalp :)

Odesláno

taky souhlasim, ze za idealni vstup to rozhodne nejde povazovat, ale trade uz bude plusovy, tedkom akorat zalezi zda trend potvrdi nebo ne :) .....prikladam obrazek, kde je cervena linka

1144

Odesláno

glader>> abych pravdu rek, tak me to rozpoznavani ruznych patternu moc nejde :) ....teda mozna neco rozeznam, ale nejak me to nedokaze presvedcit pro vstup do trhu

....takze si tam kreslim nejake cary obcas + cenove pohyby, takhle jsem to mel nachystane nejaky den predem s tim, ze pokud cena dosahne te urovne a zacne se zajimave vracet (40az50pipsu) tak vstupuji

Odesláno

Namodro
začíná se mě docela ten tunel 1 H zamlouvat, zatím jsem uskutečnil 45 demo obchodů, kde jsem otevřel vždy čtyři pozice a jsem 841 pipsů v plusu s max dawn 360 pipsů. Nejhorší bylo když jsem se propadl z 810 pipsů zpět na 400, nebyl do max dawn, protože mezi tím byli i nějaké ziskové pozice ale stejně účet pořád klesal, jsou to zajímavé vlny jak jedeš s účtem dolů, ale potom ho zase o kousek zvedneš nad rekord a zase dolů atd... ale o tom to přece je :)

Odesláno

to glader,
sledujem eur/gbp už pár dní, napolsledy bol na tejto úrovni v VII/2005 a pedtým v III/2005 a stále po narazení na túto bariéru to otočil, len na konci XII/2004 túto úroveň prerazil o 120 pips.
peto

• Vytvořit...