Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

kdyz jsem se rozhodoval, jakym zpusobem budu vyhodnocovat vstupy pri vyuzivani VWB, tak vzdycky mi prislo jako vice narocnejsi na zhodnoceni situace a potazmo i jako nutnost mit mnohem vetsi stopky ....vzdy ta moznost cekani na dokonceni patternu, ale samozrejme zalezi na povaze

....daily grafy mi predevsim slouzi jako vyborny nadhled a do trhu vstupuji nejcasteji na 1h grafech a to co hledam je dynamika ....potazmo bod ve kterem se uz jenom s trhem svezu (nekdo ceka na data nekdo na pohyb ceny v extremnich urovnich :) )

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Namodro> s tak obrovskyma stopkama na lot bych si dovolil nesouhlasit :) urcite nejsou nutne, ale mozna je tva verze jenom vytrzene z kontextu nebo spise jiny pohled na vec, protoze kdyz nekdo kouka na graf jednou denne a musi celou situaci vyhodnotit dobre na nasledujici den, opravdu mu nezbyva nez davat vetsi stopky pri vstupu .....rizeni pozice je uz ale veci jinou.... pokud je uz zabezpecena vetsi volnost bude vitana

Odesláno

tawa,
čti to, co jsem napsal, ne to co ty vytrhneš z kontextu... :) Pouze jsem napsal, že Vegas v nějaké diskuzi na dotaz ohledně stopek na Vegas Daily odpovídal, že ano, on osobně NĚKDY dává i takhle velké stopky. A JINDY zase, slovy klasika, dává pouhých 15 pips. To je vše...
Petr

Odesláno

Lisakus>> ja bych to blaznovstvim nenazyval, pokud vidis potencial, tak proc ho nevyuzit :) vsak se tady v jinem vlakne udelala diskuze, ktera ma s tim i dost spolecneho... co se tyce spreadu na spotovem trhu a poplatku u futures kontraktu .... par EUR/AUD sice neobchoduji, ale AUD/USD vypada velmi obdobne kde spekuluji na posileni AUDu

Odesláno

Naskočil ste niekto na AUD/USD? Okrem toho, že sa včera vytvoril Hammer(samozrejme nie úplne ukážkový :)) vytvorila sa tam aj formácia Matching Low (niten zoko / kenuki), ktorá síce tiež nie je ako z učebnice, keďže druhý candlestick nie je bearish ale bullish, no vidieť sa tam táto formácia dá a vcelku dobre by mala signalizovať hranicu supportu. Takže naskočil som na long, uvidíme... :)

Odesláno

zdravím tak co zachovali dnes všichni chladnou hlavu a dostatečné stopky na AUD/USD? jetště mi tom tedy nedalo a přestože jsem mel dvě pozice nakoupené na 0,7180 tak jsem přidal ještě jednu na 0,7162 teď už jen čekat že to nabere stupeň 5 ale ne na austrálii ale na sever

Odesláno

To lisakus:
Tiež dve pozície nakúpené ešte o pár pipsov horšie akoTy (0,7189), ale stopka ešte dostatočne pod 3dňovým supportom na 0,7145. Prikláňam sa k ceste na sever... :)

Odesláno

uff prave jsem chtel napsat, ze jeste neprisel cas pro mne na vstup long na AUD/USD.... pred par dny jsem se uz spalil, takze ted jsem vic opatrny.... celkove dolar na vsech parech je tedkom silny a mel jsem vice pozici otevrenych na jeho posilovani, takze proti nemu jsem si jeste jit netroufl

Odesláno

To glader:
naozaj dnes žiadna veľká sláva. Vyhliadka na najbližšie dni je AUD/USD, kde cena klesá už k tretej fibo úrovni a takisto EUR/CHF, ktoré je na prvej fibo úrovni, ale vzhľadom k silnému uptrendu budú musieť prísť poriadne silné indície na ukončenie a otočenie trendu.

• Vytvořit...