Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 388
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Nevím jak vy ostatní. Mě leden připadal jak na houpačce. Podle toho i úspěšnost jen 55%. Tento týden se zvýšila volatilita a hned to bylo znát na profitech. Člověka to i více baví a těší!

Odesláno

ja se po par letech opet vratil k indexum a prvni mesic letosniho roku me docela nadchnul. nejvic se sice napakoval broker :) , ale ja se nastesti hned nespustil do minusu. obchodoval jsem prevazne mezi 19,30 - 21,30 , kazdy den to nebylo, presto jsem mel dostatek prilezitosti k zobchodovani. Uspesnost mam tesne pod 50% , takze obcas jsem se trefil, jen bych potreboval zapracovat na pomeru avg.win/avg.loss , at se to hne tim spravnym smerem. Mam hlavne rezervy v oblasti vybirani profitu, ale nejedna se o nic neresitelneho.

• 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar dynosWCH
trejduji YM jako ty a na tvém screenu dnešní seance vidím zajímavou vychytávku SR zón v podobě pruhů větších než jedna cena.
NT toto nabízí ?
Na kurzu finančníka v roce 2012 jsem se dověděl že takovou fci podporuje zatím jen siera a s tím jsem žil až do dneška.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, dneska nastala na YMku klasická situace z pohledu TA. Odražení od TL 240 min, 1-2-3H, a RHook. Přesně takové obchody z pohledu vyšších TF se mi líbí a anažím se na ně cílit. Ale je to o trpělivosti a být ve správnou chvíli u toho. Chce to mít druhý kontrakt s tím už se dá něco dělat. Good luck all.

27331

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj obchodníci, papertraduju YM už asi 4 měsíce. Vstupuju na základě 1-2-3 formace na 3 minutovém grafu. Problém je, že obchody nijak nefiltruju, zkrátka beru každý signál. Výsledky po finanční stránce nevypadají úplně špatně. Zatím jsem skončil každý měsíc v plusu ale problém je průměrný zisk na jeden obchod, který činí pouze 6 ticků. Když připočtu komise a 2 ticky skluz, tak mám průměrný zisk na obchod 15 USD, což je podle mě hodně málo. Rád bych se dostal tak na 35 - 40 USD po odečtení komise a skluzu. Jako možnost vylepšení mého systému, mě napadá začít využívat SR úrovně. K tomu mě inspirovalo hlavně tohle fórum, kde je hodně lidí používá. Za pomocí SR bych se chtěl naučit za prvé, držet se v obchodu déle a za druhé, vstupovat na místech s větší šancí na úspěch. Tím by se můj průměrný zisk na obchod mohl zase o něco přiblížit mojí požadované hodnotě :) Dnes sem si tedy zapnul 30 minutový graf a zakreslil SR úrovně. Nejprve jsem vyznačil včerejší high a low tlustou zelenou a červenou čarou. Potom jsem pokračoval dále SR patrnými z grafu. Ty jsem vyznačil šedými obdélníky. Poté jsem si všimnul ještě SR, u kterých jsem si nebyl jistý, jestli jsou platné a ty jsem vyznačil žlutými obdélníky. Oranžově jsem označil místa, kde trh na žluté SR vůbec nereagoval, a kvůli těmto místům jsem považoval SR za neplatné. (Vše zakresleno v přiloženém obrázku.) Chtěl bych poprosit někoho, kdo podle SR obchoduje, jestli jsem takto uvažoval dobře? Mám správně zakreslené šedé SR? Jsou žluté SR opravdu neplatné? Nevynechal jsem v rámci tohoto 30 minutového grafu ještě nějakou důležitou SR úroveň?

27744

Odesláno

Ja som to včera videl takto. Na SIMu. Trh YM, pod ním volume, pod ním RSI a pod ním Momentum. Ak sa trh dostane nad úroveň 70 a aspoň tri minúty tam zostane čakám, kým prekríži smerom dole hranicu 70 a ak sa tak stane čakám na prekríženie MOM smerom dole...potom vstup. Navyše tento obchod bol potvrdený aj DT. Suhlasíte alebo to nebol vhodný vstup ? Ďakujem za koment

27765

• Vytvořit...