Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

vendix,

vždy existuje nejaký dôvod pre každý pohyb. Otázne je, či môže človek poznať skutočný dôvod, a či to vôbec je potrebné. Každé vysvetlenie bude skôr subjektívnym názorom konkrétneho obchodníka na konkrétnu situáciu. Ale aj o tom je obchodovanie.

Môj subjektívny názor na ten včerajší prvý pohyb smerom Long: Došlo k odrazu ceny od Daily PP (denný pivot). Pre ten ďalší prudký pohyb vysvetlenie nemám - vtedy som už v trhu nebol.

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 388
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim, čo si myslíte o týchto dvoch obchodoch? šipka naznačuje vstup a či ide o long, short. Kratke zelene a červene čiary indikuju PT a SL. Prikladam aj 30 min graf, používam ho pre širší rozhľad a podla neho beriem obchody na 3min. Obchody sú staré, len si robím backtest len niekedy mi tieto obchody vyjdu super a niekedy zase total mimo tak chcem vedieť či su to pre vás klasické straty alebo zle vstupy. Ďakujem :)

25388

25389

• 2 months later...
Odesláno

Jestli ti mužů poradit, tak se spíše zamer na to aby si zjistil na základě čeho trh děla pohyby. Věř mi ze MACD to určitě není. Záměr se na strukturu a sr urovne. Indikátor je pouze výpočet z MINULE ceny a to ti moc o tom kam se trh bude ubírat neřekne
Pavel

Odesláno

Dělal jsem ted obchod na DJ. Vstup 15967 v 18:52 short. Obchod se mi uzavřel na PT. Problém je v tom, že trh byl nějakých 7 ticků od PT. Jak je možné, že se tedy PT aktivoval? Umí někdo vysvětlit?

26067

Odesláno

MNovak, mira-k,

data jsou v pořádku, na grafu - 1 min je poslední nedokreslená úsečka v 19,24 a ta zavírala na 15935, na 15909 to kleslo o 8 úseček déle. Nejlépe bude napsat brokerovi s výpisem exekuce ať se vyjádří.

L.
Odesláno

Ano je to psar. Indikátor si nastavuji tak, aby mi ukazoval to co chci vidět. To je základ. Každá platforma jej zobrazuje jinak. Někdy dokonce i protichúdně. Proto nad hodnotami si musí každý sám zapátrat podle aktuální platformy, aby mu to fungovalo tak jak potřebuje.

• Vytvořit...