Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

RobCZ:
doporučuji Ubuntu, již více než rok ho používám, sice na svižném notebooku, ale jeho nároky jsou poměrně malé. Ubuntu existuje i ve verzi Xubuntu, která je ještě méně náročná na především grafický HW Vašeho počítače. Ovšem jak se dívám, máte 384MB RAM, což je výborné a neměl by být problém ani se standardní verzí.

Uživatelská podpora, resp. komunitní, je výborná a tato distribuce si již získala stabilní místo na špici linuxových distribucí. Doporučuji Vám stáhnout verzi 6.06 Dapper Drake (LTS - Long Term Support), novější verze Edgy Eft(6.10) měla problémy s některými grafickými kartami, a verze 7.04 je v tuto chvíli beta.

Virgee

• Odpovědí 55
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 7 months later...
Odesláno

Zdravim,
nainstaloval sem Mandriva 2008 One na disk. A pokousim se zprovoznit Sierru. Dal jsem tam nejnovejsi wine-0.9.48-mdv2008.0.i586.rpm , Sierra se spusti ale zustane na uvodni prihlasovaci obrazovce kde overuje muj ucet.. Tady jsem se proste zasekl a nevim jak dal :o(
Potkali jste to nekdo?

• 2 months later...
Odesláno

Pozoruji stejné problémy se SierraChartem. Po zobrazení login dialogu se SIerra zasekne. Podle tcpdumpu jeste stihne komunikovat se serverem, ale netusim, co se deje potom. Nasel jste nekdo reseni?

• 1 month later...
  • 2 týdny později...
  • 2 months later...
Odesláno

Tak jsem právě po dlouhé době vyzkoušel instalaci SierraChartu 283 pod Wine-1.0-rc1 a funguje to skvěle :-). Jediný předpoklad je mít nainstalovaný Internet Explorer 6 (viz ies4linux na Google). Shrnutí: SierraChart 283 Wine 1.0-rc1 IE6 via ies4linux Ubuntu 8.04

5481

Odesláno

jz: Urcite? Ne, ze bych zpochybnoval Tve zkusenosti, ale dnes jsem si s tim docela hral a zacalo to fungovat az po instalaci IE6 (bez IE to zustalo viset na prihlasovacim dialogu). Docela me to zarazi, ze Schart potrebuje IE mam otestovano uz od verze cca 144, takze bych se divil, kdyby to zmenili a navic bych nerad siril po internetu a na financniku bludy :S.

• 2 týdny později...
Odesláno

Rad bych se zeptal k instalaci TNT v. 5 do Ubuntu. Ze stranek vyrobce se stahne pouze soubor tnt5.msi, pomoci ktereho se mi nepodarilo program nainstalovat. Poradi mi nekdo spravny postup?

• 10 months later...
Odesláno

Ahoj, zajímali by mě vaše zkušenosti z MT4 běžící na Linuxu. Tedy jestli obchodujete real na OS Linux, jak je to ze stabilitou. Zda je lepší Wine popř. zkoušel to někdo z vás přes CrossOver ?...
PS: Je to ideální co se týče bezpečnosti, žádné viry, spyware...
Hodlám zcela přejít na linux, bohužel tohle je ta brzda, která mě nutí zůstat u Windows. Děkuji za případné odpovědi

• Vytvořit...