Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, omlouvám se, že skáču do rozjeté diskuze ale zajímalo by mne opravdu velice, jestli někdo z vás jede EW live?? a s jakými uspěchy???
Jak jsem zběžně proběhl diskuzi, mám takový dojem, že se tu probírá malování do grafů a teorie, ale nikdo se zatím nepochlubil (jestli jsem to přehlédl, tak se omlouvám) že by pomocí EW již vydělával.
Díky za info
hrabal

• Odpovědí 869
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to hrabal

ano obchoduje jaroslav_manderla a rarit
Prohlédl jste diskuzi špatně je to napsané níže. Tato teorie nabízí dobré vysledky, ale požaduje mnoho práce, proto asi mnoho traderům nevoní.

PS:i já obchoduji tuto teorii (zatím pouze akcie)

Odesláno

to markon

váš příspěvek se mi zdá lehce ubohý (nic osobního). Na tomto webu je mnohokrát řečeno, že se dá obchodovat třeba i podle postavení hvězd. Takže byste se měl příště zamyslet dříve něž něco takového napíšete. :)

Odesláno

to daeris

ja svuj nazor na eliotovy vlny napsal na tomhle servru.Kazdy kdo zacina zkousi el. vlny vypadaji jednoduse,potom ale kazdy zjisti ze jenom prepisuje a prepisuje vlny.I placene stranky o el. vlnach nemaji zadnou uspesnost z 10 uspesne 1-2 obchody ,i John Person rikal ten kdo jede el. vlny nikdy realne neobchoduje. Nevim ja vam nechci urazet proste za 3 roky me nikdo nepresvedcil ze to funguje.Spise mam z toho srandu jak nekdo uz 3 roky prepisuje a prepisuje vlny a porad tomu veri

Odesláno

to markon
a já mám sradu z vás, zjevně o tom nevíte nic ;)

PS:na tomto servru je to napsany několikrát - nemá smysl přesvědčovat negativisty, ale to de lepší je to udělat, samozřejmě dokážu si představit, že i kdyby se našel někda kdo bude mít např.7 obchodů z 10 tak i potom jste schopný to zpochybnit ;)

Odesláno

to daeris

ja to nebudu zpochybnovat ,na kazdem sprochu pravdy trochu akorat jsem nikoho nevidel ze by podle toho obchodoval,snad akorat jeden obchodnik z australie (na jeho jmeno si nevzpomenu) el. vlny popisoval i glen nely ,jedine cemu verim je źe existuji nejake cycly mi vice vyhovuje třeba Hurst :)

Odesláno

Každý má svojí "pravdu". Kdo chce ať se mrkne na obrázek ze 7.11.2008. Ale třeba je to ten jeden případ z deseti. ;)

SP500 po dosažení hodnoty 961 klesl na 842 - viz bod (d). Kdo si dá trochu práce s násobením tak zjistí, že analýza EW dává hodnotu asi 850.

Jo a pro ty co nemají rádi EW - ten triangl to "spočítá" taky.

Odesláno

Zdravim,
bavme se o strukture vlny d v kolecku.
Pokud A = C pak by mel konec d v kolecku byt v pripade DJ cca 8170 .
To shodou okolnosti pasuje i na spodni TL celeho toho 4koveho snadtrianglu.
Potvrzeni trianglu bude az jestli se +- 8200 dnes ci pocatkem pristiho tydne udrzi.

Pro markona:
Jak zobchodovat triangl? Najit si vhodny vstupni bod (DB, H&S, logr v kafi) do longu kolem 8170, SL tesne pod tu formaci (pripadne tesne pod b v kolecku nebo nekam kde by nebyl triangl vyvracen proste).
Potencial na PT je nekde u 9300 pro platny triangl. Celkem fair RRR, ne?

Odesláno

Moc zdravím všechny "elioťáky", na Finančníka jsem narazil cca. před půl druhým měsícem a teď se prokousávám teorií E. vln. Seriál o E. vlnách jsem si přečetl a asi už dál nepokračuje... Ale poté, co jsem se prokousal touto diskusí, jsem našel odkaz od jednoho vašeho kolegy na tuto stránku -

www.geocities.com/WallStreet/Exchange/9807/Charts/SP500-Articles/EWRules.htm

A chci se vás zeptat, jestli by to někdo neměl přeložené do češtiny? Sice anglicky "trochu" mluvím a nějakou tu větu si přeložim, ale ve většině se víceméně ztrácim...

Moc by mi to pomohlo, takže vám předem děkuji za odpověď.

Mnoho úspěchů

Karel

Odesláno

Naprostej souhlas - jen se obávám, že trh nebude mít dneska náladu a hlavně sílu na vzestup k "éčku", takže ten triangle bude mít horní linku spíš jako spojnici C a D.
Možná nám trh namaluje krásnou klesající vlaječku a po dosažení "pětky" se dočkáme nějakého korektivního vzoru. :)

• Vytvořit...