Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 126
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Trochu jste mě pánové s výpadky ADSL vyděsili. Mám wifi připojení a když je dost špatné počasí, tak mi vůbec nejde připojení k netu. PC mi sice oznamuje, že jsem v síti, ale jinak mrtvo. Takže uvažuji, že si zřídím pevnou linku a ADSL k tomu. Táta mám ADSL 2048 a zatím vždy v pohodě, i při dost špatném počasí kdy byly problémy i s elektřinou. U mě bohužel v těchto případech net nejde i např. 12 hodin po tom co se počasí vylepší. Můj provider na můj dotaz nereagoval, jestli to vypínají nebo to je běžná reakce wifi na počasí. Protože v současné době potřebuji téměř 24 hodin denně k připojení k netu, protože průběžně stahuji data warrantů jak ID tak EOD, tak mě ty výpadky způsobují velké problémy.

Míra

Odesláno

Zdravím,
tady jsem přihodil jednu celkem zajímavou tabulku...

----------------------------------
Srovnání úspěšnosti
Statistický přehled znázorňuje, kolikrát byl antivirový program testován, kolikrát z toho byl neúspěšný, kolikrát úspěšně našel všechny aktuálně vyskytující se viry a procento celkové úspěšnosti testovaného programu:

Antivirový program Počet testů Neúspěšný Úspěšný Procento úspěšnosti
NOD32 43 3 40 93,0 %
Symantec Norton 40 6 34 85,0 %
Norman 47 11 36 76,6 %
Kaspersky AVP 48 13 35 72,9 %
eTrust 35 11 24 68,6 %
BitDefender 19 6 13 68,4 %
F-Secure Anti-Virus 36 12 24 66,7 %
Avast! 38 19 19 50,0 %
AVG 35 21 14 40,0 %
----------------------------------

Odesláno

AxemanX:
On si AVG naháňa percentá úspešnosti aj tým, že ako víry / malware identifikuje aplikácie, ktoré ja za vírusy nepovažujem ani v najmenšom. Sú v tej štatistike zahrnuté aj tieto prípady?

Odesláno

AVG je podle me a mych zkusenosti nejhorsi. Pomalej, jeho stit pekne zere systemove prostredky. Mel jsem 7.0, oscanoval jsem disk, vse bylo OK. Nainstaloval jsem Avasta a nestacil jsem se divit, co vsechno se naslo.

Odesláno

911

Pak dej vědět, já jsem do minulého roku v naprostém klidu užíval AVG a protože se mi to nějak nezdálo měl jsem problémy se sítí tak jsem ho odinstaloval a přešel na avast, ten mi nějaký potvory našel ale některé se nedaly odchytit ani smáznout, házelo to hlášky typu, nejde odstranit, nebo se to odstranilo a po restartu a novým skenu to tam bylo zase, tak jsem se sháněl po placený verzi kasperský a náhodou jsem narazil na tu verzi zdarma. Na třech discích to nalezlo přez 150 infikovaných souborů, červy, trojany, spyware a nevím co ještě, ovšem je pravda že ten poč už má nejlepší léta za sebou a za těch pár let se tam nahromadilo pěkná hromada věcí co člověk už ani nepotřebuje. Jo malý disky měli něco do sebe, člověk musel často uklízet kvůli místu. :) :)

Odesláno

Lisakus: Ten Kaspersky je fakt dobrej. Honim tady 2 dny jednoho cerva, ktereho mi "poslala" kamaradka pres ICQ. Hosi od NODu se snazili, ale byllo to prd platny. Kaspersky ho nasel a odstranil.

Odesláno

lisakus,
tak to nevyzkousim protoze to po me chce jako prvni odinstalovat avast. a to nehodlam delat. takze musim avastu verit. ale protoze na netu jen stahuju data sem tam neco, tak si myslim ze to staci. a z objektvnich vysledku avast vysel velice dobre. takze asi tak no.

Odesláno

Ještě bych doplnil, že doplňkově k Avastu používám na odstranování různých špionážních programů a jiného "smetí" programy Spyware Terminator a Ad-aware. Problém se Spyware Terminátor je ten, že když chcete nainstalovat nové programy, tak je lepší ho vypnout nebo budete muset dávat souhlas s instalací každé knihovny nebo jiného souboru, které zasahují do systému při instalaci software.

Míra

Odesláno

zakladem ochrany pc je dobry a dobre nastaveny FIREWALL at uz primo ve windowsech a nebo dodatecny program napr. KERIO, antivir je uz jen detail v pripade ze FW nefunguje jak ma.

Odesláno

ahoj,
predpokladam, ze ste viacery ako ja kde co najdete na internete, alebo nejake to demo hned skusobne nainstalujete a po zisteni, ze to nieje to co ste chceli aj odinstalujete. takto sa v PC / systeme nahromadi kopec neporiadku.
velmi dobry programek na vycistenie registrov je CCleaner. da sa zdarma stiahnut z internetu a jeho pouzivanie je velmi jednoduche aj pre to, ze sa tam da zvolit slovensky aj cesky jazyk.
clovek by ani nepovedal ze PC ide po vycisteni naozaj o poznanie rychlejsie ( lahsie ) :)

myslim, ze ak si nechcete preinstalovavat PC kazdy rok, zvlast win. tak je taketo cistenie raz za cas naozaj potrebne.

vela zdaru

Palo

• Vytvořit...