Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Martine, Bolijo díky

jen ještě teda ten čas který se tam nastavuje tak pokud chci jen denní tak je nutno nastavit 15:30-22:00 podle našedho času nebo 8:30-16:00 podle USA času?

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den,provadim papertrading na Strategyrunner ale protoze naostro (pokud k tomu dojde ;) )budu vyuzivat spojeni IB+Sierra zacinam se ucit pracovat s ni.Takze ma prvni otazka : chtel bych nastavit dve casove osy u EMA,ale jestlize nastavuji prez dam ze "studies available" a pote otevru nastaveni ve "Studies to graph" je tam pouze moznost upravy pro jedno "length" (nevim cesky nazev).Kdyz bych chtel pridat dalsi s jinou casovou osou,tak tam musim pretahnout jeste jednou EMA takze budu mit v "Studies to graph" EMA dvakrat?Druha otazka : u Strategyrunner bylo T3 ale u Sierry jsem ho nenasel - je tam jinak pojmenovany nebo neni vubec?Diky moc..

Odesláno

PD rozumím tomu dobře, že chceš mít v grafu dva různé EMA. Třeba s periodou 5 a 35? jestli ano, tak potom F6-a přetáhnout jak píšeš dvakrát EMA a nastavit periodu.. Tedy ano ve studies to ggraph to bude dvakrát.

T3 nevím co si mám pod tím představit...

Odesláno

Jestli tomu dobře rozumím, tak by to mohl být moving average-adaptive. Podle popisu se vyhlazuje pomocí volume, a měl by tedy ostře kopírovat graf, což vypadá, že dělá. Tak snad to bude použitelný..
Třeba zkus zobrazit v obou programech a porovnat jestli jsou stejný...na stejných datech

Odesláno

Hm to jsem si myslel, když jsem v sierre neviděl ve vzorci volume. Tak to je jenom AMA. Tak to ti nepomůžu. Já ho tam nenašel. Pokud nebude vedět nikdo tady, zkusil bych se obrátit na sierru...

Odesláno

Na netu jsem našel new_sc.dll, která by měla tenhle indikátor obsahovat. Bohužel je většina stránek v němčině, takže se tím dost obtížně prokousávám. Zatím jsem to nerozběh..

Odesláno

dobrý den
potřeboval bych poradit-lze v sieřře posouvat grafy zpět v čase (do leva) nebo pouze přehrávat (do prava)?
-kterak synchronizovat odpočítavadlo s vykreslováním úsečky ve studii ftrader_sw_czi
díky Vám

Odesláno

Posouvat je lze tím táhlem dole v okně, nebo šipkou, ale nelze vrátit přehrávání. To se musí znovu nastavit od daného času. Ale podívat se zpět lze.
Odpočítavadlo lze nastavit podle timeframe (3min. 5min. atd...) ale pokud se vám zdá, že třeba odpočítávadlo přesně nesedí s naskočením nové svíce, tak je to proto, že nová svíce nenaskočí dřív, než se provede na burze nějaký obchod. Proto to někdy nesedí. Aspoň myslím.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...