Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

mám stejný problém jako infinite. Nechce se mi zobrazit graf s aktuálními intradeními daty trhu TF. Např. trhy NQ a ES jdou bez problému. Účet mám u IB.

Prosím o radu

H:)

• 1 month later...
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
mám propojeno TWS a sierru, všechno mi běhá v pořádku, jen mám v sierre v nastavení Trade zaškrtnuto ,Trade simulation mode on' a je to šedivě zbarveno, takže to nejde odškrtnout, nevím si s tím rady, děkuji za pomoc.

• 5 týdnů později...
Odesláno

Dobrý,

nainstaloval jsem si SC a také nemůžu přijít na to, jak otevřít TF (data se jakoby načítají, ale i po načtení zůstane tabulka prázdná), ostatní indexy bez problému.

Koukám Jendo, že jsi to sem psal už v březnu,už se ti to prosimtě podařilo?

Popř. kdyby kdokoli věděl, budu vděčný.

Díky

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím,

nevíte někdo prosím jak v SC nastavím u CCI,aby se bary nad nulovou linkou zobrazovali jinou barvou než pod nulovou linkou?Nemůžu na to přijít.Doufám,že jsem to popsal srozumitelně.

Díky za odpověď.

Tomáš

Odesláno

to mahrlo:

Tohle jsem už zkoušel,ale barva je pořád stejná nad i pod nulovou linkou.Zadávám: Woodies CCI trend-subgraphs-change on next bar-auto coloring-based on +/-,vyberu si dvě barvičky,ale po potvrzení je barva nad i pod nulovou linkou stále stejná.

Tomáš

Odesláno

Tominotr:

je to v Studies/Settings/Subgraphs v položce Auto-coloring - je třeba zvolit Based on +/-,tak jak píše mahrlo,aspon mě to funguje,zkus se s tím nějak pohrát,nebo dej i screen a porovnáme to.

borax

Odesláno

2 Tominotr:

Jdu takhle nahodou kolem... V tom indikatoru mas problem v tom, ze hodnoty Above - Nad, Below - Pod mas nastavene na stejnou barvu. Zmen jednu z nich a budes mit to co potrebujes.

Rob

Odesláno

to Rob99:

když zmenim barvu Below na jinou např. červenou a Above nechám zelenou,tak první bar při přechodu CCI pod nulovou linkou se zmení na červenou,ale ostatní jsou stále zelené.

Tomáš.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...