Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ted jsem to zkusil u sebe .. vytáhnul jsem sitovy kabel a pak spustil SCH, chvilku hlásí, že se nemůže spojit a tak natáhnout data .. ale pak jen nahlásí, že stahování spadlo a hotovo ... data co mám stažené a uložené u sebe, jsou plně k dispozici

M.

Odesláno

Já to zkoušel zatím jen na NTB bez Netu, kde mám čistou instalaci Sierry. Ještě jsem to nezkusil aspoň prvně připojit s Netem.
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak je to supr. Hodně by mi to pomohlo.

Nahlodala mě tahle hláška z přihlaš. formuláře:
WORKING OFFLINE: To work offline, simply click the Login button. You need to have logged in successfully previously.

Díky moc za pomoc.
R.

Odesláno

no je možný, že to bude chtít úplně poprvé checknout web a ověřit správnost loginu a hesla .. pokud to máš úplně novou instalaci SCH .. ale už jsem měl několikrát SCH offline a vždy v pohodě

M.

Odesláno

Napadlo mě to ještě trochu jinak. Přetáhl jsem nainstalovanou složku Sierry ze svého PC na NTB, který je offline. Sierra pro backtest chodí bez problémů. A ještě mám zachované komplet nastavení.
Díky za pomoc.
R.

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny tradery,

Právě,jsem si pořídil Sierru Chart a snažím se tam dostat studie fttrader.Nainstaloval jsem je přímo do C/Sierra Chart/Data.Ale když spustím Sierru a najedu na Analysis tak tam ty studie nejsou.
Vlastím Sierru package 4 - v tomto balíčku jsou pouze standardní funkce (Standard Features).
Special Features tento level neobsahuje a tak by mne zajímalo jestli je to tenhle důvod,že mi nejedou ty studie. [bold] [/bold] [bold] [/bold]

Prosím,pomozte.

Děkuji mnohokrát
Vašek

Odesláno

Zdravím, mohl by jste mi někdo pomoci s nastavením FinWinu v SC? Nastavení EMA 204 a EMA 34 již mám. Nastavení CCI14 a CCI50 ale stále nemůžu nějak dotáhnout do konce. Aktuální nastavení přikládám v obrázku.

8265

Odesláno

2infinite :
ftttrader sam o sobe v menu analyz neni videt. Musite pres F6 - Chart studies - vlevo dole je button "Add custom study..." a tam uvidite ftttrader.dll. Staci rozkliknout a pridat.

Libor

Odesláno

Tyky Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
> mohl by jste mi někdo pomoci s nastavením FinWinu
> v SC? Nastavení EMA 204 a EMA 34 již mám.
> Nastavení CCI14 a CCI50 ale stále nemůžu nějak
> dotáhnout do konce. Aktuální nastavení přikládám v
> obrázku.

Konkretni popis a hotove studie najdete ve vlakne [bold] Re: FinWin - nastavení grafu [/bold] hned na prvni strance.
CCI 50 a CCI 14 musite pridat 2x do stejne oblasti.

Odesláno

to Rob99:

Děkuji za radu.Já jsem to zkoušel tak jak říkáte,ale bohužel jsem tam ten ftttrader.dll neměl.
Nicméně jsem tento problém už vyřešil tím,že jsem si vyměnil v SC package 4 na package 6 který obsahuje Woodie's CCI a jsem s ním maximálně spokojen. :)

Každopádně ještě jednou díky za radu.

Vašek
Odesláno

Dobrý den přeji,
řeším tyto problémy v Sierra Chart, může mi někdo poradit zda to lze?

1) Lze zobrazit dva a více drafů v jedném okně (v jednom grafu). Tím myslím, že budu mít zobrazený graf a do něj zobrazím ještě další (např. ZWK9 a ZWN9)

3)Lze v Sierra chart vytvořit indikátor, který bude grafem rozdílů ZWK a ZWN9 (jakési prémium dle Larryho Williamse)

2)Lze také v Sierra chart zobrazit:ten week moving average (10ti denní klouzavý průměr)

Děkuji všem za pomoc.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...