Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

viete niekto poradit ako sa zbavit zbytocnych popisov nastaveni indikatorov, ktore su zobrazene?

Mam na mysli... napr pre CCI14 line1 100 line2 -100 ... mam to tam neustale vypisane a potom nevidim hodnoty dalsich indikatorov. Predsa viem, ze som si nastavil line1 na 100 a line2 na -100

Podobne v grafe ceny uplne hore. Je tam symbol... Chg, DChg atd a tak potom nevidim hodnotu EMA

Uz som to hladal kde kade ale bez uspechu.
Vopred vdaka za pomoc (alebo info, ze sa toho zbavit neda)

Kef

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit. Stáhnul jsem si nejnovější verzi Sierry 360. A mám zde jeden problém. Když si dám REPLAY - zaškrtnu "for all charts in Chartbook" zmáčknu play a mačkám šipku doprava jako v předchozích verzích, aby se graf posouval po krocích dopředu, tak to nejde a vyskočí "SIMULATION MODE IS BEING ACTIVATED. To disable select Trade - Trade Simulation trade On/Off". Ovšem tato nabídka není v menu podsvícena, tudíž nejde zvolit. Neumí mi prosím někdo poradit co udělat, aby REPLAY fungoval bez problémů jako předtím.

Díky za odpověd.

Odesláno

to letsos:

1. funkce replay nefunguje tak, že trh posouváš šipkou. funkce replay simuluje přesné chování trhu. max. si můžeš trh násobně zrychlit.

2. nejprve musíš vybrat a otevřít konkrétní trh. ten si můžeš buďto posouvat do prava po jednotlivých svíčkách (barech), nebo dát funkci replay a vše jede samo - jako live ...

Odesláno

to Ouklend

Vím, že funkce replay simuluje přesné chování trhu, ovšem pokud nebyly splněny mé podmínky ke vstupu, tak jsem v předchozích verzích SC trh "zrychloval" právě tou dvojitou šipkou doprava mezi kolonkami JUMP a SPEED, což se mi v této verzi bohužel nedaří zprovoznit.

Přesto díky za ochotu poradit.

Odesláno

Kef

Ptáš se: "viete niekto poradit ako sa zbavit zbytocnych popisov nastaveni indikatorov, ktore su zobrazene?
Mam na mysli... napr pre CCI14 line1 100 line2 -100 ... mam to tam neustale vypisane a potom nevidim hodnoty dalsich indikatorov. Predsa viem, ze som si nastavil line1 na 100 a line2 na -100"

Jde to v settings u Chart studies. Zmáčkni klávesu F6. Klikni na Settings. A u těch lines (patří k indikátoru CCI) nastav draw style ignore a je to. A potom pokud chceš vidět hodnoty některých pro tebe důležitých indikátorů a jiné zase nechceš vidět, tak si je posuň vpravo v tom sloupci s indikátory pomocí tlačítek up/down.

Odesláno

To Paveln:

já myslím,že Kef chce např.line+100 mít stále zakreslenou,jde mu o ten textový popis indikátoru který je nad indikátorem(chce aby některé hodnoty nebyly textem vyjádřeny),to co popisuješ Ty je odstranění čáry z grafiky indikátoru,tj.že čára nebude vykreslená.Myslím,že mu jde o ten popis který mu překáží v dalších hodnotách indikátoru,teda jestli jsem Tebe i Kefa dobře pochopil.

borax

Odesláno

borax Moc dobře vím co Kef chce. Popisoval jsem jak na to na základě pokusů s Woodies Built-in. Tam byly ty čáry skoro všechny stejně zbytečný. Bylo u nich Do not draw - takže jsem to změnil na ignore. Pokud by mu některý čáry chyběly, tak si je přidá a je to. Prostě nebude mít ty čáry zobrazený u toho prvního CCI, u kterýho chce vidět hodnotu a přidá si tam pár Line. A ty indikátory, který potřebuje nejvíc si posune v tom sloupci nahoru. Příklad viz přiložený obrázek.

6802

• 2 týdny později...
Odesláno

Prosím o pomoc. Chtel bych stahnout historicka ID data z OEC data feed. Kdyz tak ucinim, stahne se me pouze nekolik dni dozadu. Kde mohu nastavit pocet dni, ktere chci aby se mi stahly? Dekuji za odpoved

Odesláno

to kanosi:

dost obecný dotaz.

jaký level SCH máš zaplacený? podporuje tvá SCH stahování historických dat? a jakých dat? některá historická data, těch nejběžnějších trhů, seženeš ke stažení na netu ...

jinak počet historických dní ke stažení je většinou nastavený na 45 a nastavuje se to v Data/Trade Servie Setting, kde se dostaneš přes ikonu ST na hlavní liště ...
nebo přes záložku Nastavení (8. z leva) a 4. příkaz z vrchu "Nastavení služby pro data/obchody" ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...