Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem si chtěla otevřít sierru jako každý jiný den a dnes mi to napsalo že moje verze 205 is Expired.

tak se chci zeptat jestli se tohle stalo všem co používají ty starší osvědčené verze????

díky za reakce!

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

měla bych dotaz na studii FinWin - neboť jsem si nainstalovala novou sierru číslo 296 a bohužel studie od Martínka co fungovala ve staré sieře se mi teď vykresluje úplně blbě :o( nevěděl by někdo co s tím? Short není červenej short :o( a to jsem neotevřela chartbook ale studii! budu vděčná za každou radu

6128

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli je možné, když si zakreslím na vyšším TF trend lines dostat je i na graf s nižším TF nějak automaticky, abych je nemusel malovat znova? Na stránkách sierry o tom není ani slovo, ale možná jsem špatně hledal.

díky, Láďa

Odesláno

to yax:
horní lišta - chart, vybereš duplicate chart a na jednom z grafů si nastavíš požadovaný TF

to dario46:
horní lišta - analysis (nebo F6) studies - v levém okně je nabídka tam ATR najdeš

• 2 týdny později...
Odesláno

ahoj,

potreboval bych poradit. Videl jsem, ze napr. v TS lze do jednoho okna vlozit napr. cenovy graf a volume a kazde ma svoji ciselnou osu po strane, cena v pravo a volume vlevo.

Lze neco takoveho v sierre? Cenu i volume dostanu do jednoho grafu, ale ciselnou osu mam pouze pro cenu.

diky, Lada

Odesláno

yax:

nevím, jestli ti dobře rozumím, ale v sieře mám cenový graf v Chart region 1 a Volume pod tímto grafem v Chart region 2. v pravo mám pak v CHR 1 cenu a v CHR 2, kde je volume, jeho hodnotu. šlo by to dát vše i do jednoho CHR 1, ale potom by ti volume překrývalo cenový graf, což není příliš praktické.

tak nevím, jestli jsem ti řekl, co jsi potřeboval?

Odesláno

Ouklend, diky za odpoved, to prekryvani musim taky vyresit, ale jde mi o to, jestli sierra umozni mit tam dve ciselne osy, jednu pro cenu vpravo a jednu pro volume vlevo. Zkusim se zeptat na supportu sierry.

Lada

Odesláno

ale abych to zjednodusil, tak bych potreboval vedet, jestli sierra umi vlozit ciselne hodnoty ceny nebo indikatoru nejenom vpravo od grafu, ale i vlevo. Pravou stranu grafu si prekryvam DOMem, tak abych mel celkovy prehled o cislech i na leve strane.

diky, Lada

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím Vás,
mám drobnou prosbu. Nenašel jsem to ani v diskuzi ani v nastavení Sierry.
Mám graf rozdělený na dva regiony - klasický cenový graf + ve druhém regionu Volume. Na obou regionech mám bílé pozadí. Potřeboval bych regiony oddělit buď viditelnou linkou nebo na regionu 2 nastavit jinou barvu pozadí. Nevíte někdo, kde tohle nastavit?
Předem díky za rady.

Renda

Odesláno

Dobrý den, máme problém s daty. Data máme od IB, obchodujeme TF na NYBOTu a používáme Sierru. Po auktualizaci dat nám v poslední době chybějí data od skončení trhu do následného otevření ( př. sierru jsme uzavřeli 29.9 a následně otevřeli až 6.10, veškerá data mezi tím nebyla načtena ) Tím jsou ovlivněny veškeré indikátory a obchodování. Zajímalo by nás, zda má někdo podobný problém a zda je možné ho vyřešit. Děkujeme

Odesláno

to MaM:

druhá záložka z leva "úpravy"-6. řádek "editovat/obnovit data" a na té spodní liště posunout kurzor vlevo směrem ke "Start of file" na požadované datum od kterého se mají data opravit a kliknout na "Delete and Refrech Data...."

měly by se regulérně znovunačíst data a mělo by to pomoci...

Odesláno

K mému předchozímu příspěvku - část už jsem vyřešil. Kdyby se to někomu také hodilo, zde je návod, jak docílit oddělující linky mezi dvěma regiony: Přidat Studies - LINE Nastavení LINE: Chart Region=2 nastavení - SCALE - nastavit na Independent výsledek viz. příloha

6289

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...