Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Asi to bude nějaká chyba od poskytovatele, protože jsem to zkoušel v souborech ty datumy ručně přepsat, ale zase se to vrátilo zpátky na vždy o jeden datum více než je skutečnost

Odesláno

Nevíte někdo v čem je problém když mi v SC nefunguje funkce "Interactiv Scale Move" ? Měřítko měnit můžu ale nemůžu s ním hýbat, už mě to štve tak čvrt roku že to nejde, až teď jsem se fakt naštval a řekl jsem si že na to musím přijít:)))

Odesláno

> Sanka

nevím přesně, podle mého názoru by neměl být problém. Z vlastní zkušenosti - vždy když SC odmítá spolupracovat, tak přeinstaluji. Je to poněkud drsné řešení, ale zatím vždy fungovalo :)

Dejte vědět, jak jste dopadl

S pozdravem

Michal Novák

Odesláno

Ahoj,
nevite prosim nekdo jak ukládat v Siere? Napriklad kdyz si zakreslim nejakou TL nebo uroven SR zavru Sierru, ulozim s priponou tusim .cht a chtel bych dalsi den otevrit sierru a mit tam zakreselenou tuhle TL ci SR...pravdepodobne to delam spatne ale netusim jak na to?

Poradite nekdo prosim?
diky.r
Odesláno

to Sanka:
zkuste Chart -> Horizontal Grid + Chart -> Vertical Grid. Jen si musite upravit meritko zobrazení pro Vertical Grid a pro to jděte do Chart Settings (F5) a v pravem dolnim rohu "Vertical Grid Lines at every", kde si nastavite, jak casto chcete VG mit.

ať se daří,
Míra

Odesláno

dobry den. prosim vas, je tu niekto, kto by mi vedel povedat, ako prepojit SC a Bracket Trader, konkretne ktore verzie oboch programov spolupracuju korektne? mam ucet u Infinity. chcel som backtestovat a nedari sa mi to prepojit. vyskusal som rozne verzie SC a nic.

Dakujem

P.

Odesláno

já si teď nemůžu vzpomenout na číslo ale posledních pár nejnovějších verzí sierry nejde propojit s bracketem. když to tady pročteš tak někdo určitě psal od jaké verzer to nejde. já mám sierru 205 a všechno šlape jak má.

Odesláno

A aku mas verziu BT? Funguje aj prehravanie suborov scid? K tym verziam SC - viem, ze posledne uz BT nepodporuju. Docital som sa o roznych verziach, ktore spolupracuju s BT, aj som ich vyskusal, ale nepodarilo sa. 205 skusim.

DakuJem

P.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...