Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den
chtěl bych se zeptat kde se dá stáhnout Woodie do Sierry?našel jsem v minulosti nějaké odkazy,ale nebyli funkční.Může mi někdo říct odkud má Woodiho?děkuji za případné odpovědi,krásný a úspěšný den.kairon

Odesláno

Díky za odpovědi
z Sierry se mi to při mých pokusech o malou úpravu podařilo vymazat,jsem se překlik a je to v háji,do wiki jsem se koukal ale když máčknu na odkaz an fttrader.de tak mi najede uplně jiná stránka a nikde nevidim odkaz ke stažení.Pls pomozte mi někdo,už fakt nevim jak na to..... :-( díky kairon

Odesláno

SimInfinityAT demo - prosím o radu.
Všechny grafy běží normálně /živá data/,jen nejpoužívanější ER2H8 ne - přímo v okně grafu se objeví Download skipped
Log hlásí Error opening intraday file for ER2H8.Header check failed: Unknown intraday file typ.
Brooker odpověděl,že v live acct . bude vše OK,stojím těsně před otevřením účtu,ráda bych věděla příčinu ,nemohla jsem udělat chybu někde při ukončování grafů v předešlém dni apod.?
Děkuji,Petra

Odesláno

...takže stačilo vymazat v Intraday Data Files uložené soubory,což mě napadlo již dříve,ale jelikož jsem se pokoušela stále dokola stáhnout data nová,nedovolilo mi to vymazat soubory všechny,vždy tam ty používané zůstaly. Triviální záležitost,se kterou jsem strávila skoro den.... Petra

Odesláno

Dobrý den.
Měl bych jednu,dvě otázky.Co znamená záložka "Input Data" v Settings nějakého indikátoru.např.RSI,CCi?Všude jsem zatím viděl vybrané jenom Close (ať už Šebikův tutoriál,nebo v nastavení na Finančníku).=> Proč tam to Close nemám?Mám tam vše možné,jenom to Close ne.Mně by to bylo celkem jedno,ať si je tam klidně i pátek,sobota,jenom abych veděl,o co se jedná a nebylo to neco důležitého. Sierru mám verzi 217 a data jsem si stáhl z Diskuze.
Děkuju za odpověď
Antonín

Odesláno

Keďže toto vlákno je obrovské a je tu najväčší pohyb príspevkov, mám na vás niekoľko otázok a dúfam, že mi odpoviete:
1) Aký level Sierra Chart si mám kúpiť, keď ho chcem využívať na backtesting (data ScMagic, prepojenie na Bracket Trader) a následne papertrading a reálne obchodovanie (prepojenie na Interactive Brockers)
2) Aký je rozdiel medzi Download Sierra ............... (HTTP) a (FTP)
Už dopredu ďakujem za odpoveď. ;)

Odesláno

Ospravedlňujem sa, že som to neuviedol do predchádzajúceho príspevku, ale mám ešte jednu otázku:
3) na stránke Bracket Trader mi ponúka v položke download 9 rôznych položiek, čo z toho som mám stiahnuť ???
Ešte raz vďaka. :D

Odesláno

abc1

Na IB ti stačí level 3, rozdíl mezi těma souborama co si stáhneš není žádný, HTTP - stáhneš to pomocí webového prohlížeče(prostě na to klikneš a stahuješ), FTP - stahoval by jsi to pomocí nějakého FTP klienta.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...