Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradí někdo, jak uložit nastavení open/close time v amirovi (viz. obrázek)? I když mám hodnotu přepsanou, potvrzenou tl. OK, Apply, tak po otevření grafu mi stále funguje původní nastavení o 60 min nižší. Díky Pavel

4766

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavle,
bereš v úvahu, že tyto časové údaje se vztahují pouze k [bold] [/bold]výpočtu pivotů [bold] [/bold] a v ostatních nastaveních sierry se neprojevují? Tady je popis k údajům z dokumentace k amirovi na stránkách WCCI:

4 and 5- open and close time for calculating pivots. It is the number of minutes since midnight (00:00). For example 9:30AM = 9*60+30=570

Richard

Odesláno

Richarde, moc díky za odpověď. Ano, právě bych potřeboval, aby se mi pivoty začaly zobrazovat o hodinu déle. Nyní se mi začínají zobrazovat ve 14:30 a končí ve 21:15. Chtěl bych to posunout oboje o hoďku dopředu. Snad je má úvaha
správná : 930 min po 00:00 = začátek v 15:30 a 1335 min = konec v 22:15.
Rozumím tomu dobře? Po zadání a potvrzení však k žádné změně nedojde.
Přeju krásného Silvestra !!

Odesláno

Pavle, zkoušel jsem to na svém nastavení sierry a amira a přepočet mi funguje. Mám sierru 231 a amira 7. Když změním hodnoty open a close, tak vidím, jak se IHNED po potvrzení tlačítkem Apply změní hodnoty pivotů.

Richard

Odesláno

Zrada bude asi v něčem jiném, mě zůstává původní nastavení. Mám verzi sierry 196. Mám ovšem obavy nainstalovat novější verzi ohledně propojení s bracket traderem. Používáš bracket trader?
Pavel

Odesláno

Pavle,

používám BT, ale ne na přehrávání historických dat. S novými verzemi sierry přehrávání zatím nefunguje (a asi už fungovat nebude, protože ukončili podporu BT) a já potřebuji data pro rangebars, což pro změnu nedovedou starší verze sierry. Na starších verzích jsem změnu času pro výpočet pivotů nezkoušel. Zkusit to ale můžeš, na stránkách sierry jsou k dispozici nové i starší verze, s přeinstalováním není problém.
Richard

Odesláno

Dobrý den, nainstaloval jsem poslední verzi sierry 244 ( viz diskuse výše ) a stále mi nejde nastavit open a close v CCI Panelu, resp. jde ale po potvrzení tl. Apply zůstane původni nastavení. Díky za radu. Pavel

4772

Odesláno

Problém mám vyřešený. Nestačí přepsat požadovanou hodnotu v " CCI Panel ", ale take v " Floor Pivots " ( pivoty )a " OHLC " ( high a low dne ).

Chybama se člověk učí.
Pavel

Odesláno

Zdravim vsechny, nevite nekdo na jake hodnoty nastavit v sierre RB pro NQ,ER YM a ES jak ma Woodie? U ER mam 1.5 a vykresluje se priblizne jak na Woodieho foru ale u tech ostatnich nevim. Dik predem za odpovedi.
Jirka

Odesláno

Prosím o radu, když chci nastavit historické přehrávání dat v sc / replay/, neakceptuje mi to žádný jiný kontraktní měsíc než současný, mám jen šedou obrazovku a nezobrazí to žádné data. Poradí mi někdo co s tím?
Dík jabu

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...