Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
asi 10 dnů používám sieru,mám verzi 227,a dnes mě chodí zpráva,že je na webu verze 228 at si ji stáhnu.Chci se zeptat jestli si musím vždy novou verzi stáhnout.Z vláken o sieře na se mě zdá,že to asi nutné nebude,a tak se chci prosím zeptat jestli to jde někde nastavit, aby mě to stále nehlásilo výzvu ke stažení.

Díky
S pozdravem

borax

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Borax: samozřejmě nemusíš každou novou verzi stahovat. Ale hlášení o nové verzi vypnout nejde (lépe řečeno nikde jsem neobjevil, jak by to šlo vyblokovat).

Richard

Odesláno

Borax: nové verze se liší někdy pouze maličkostmi. Navíc, pokud by ti nová verze z nějakého důvodu nevyhovovala, je možnost si stáhnout starší verzi. Na stránkách sierry jsou uloženy tuším někdy od verze 112.

Odesláno

prosím, prosím jak se pouští v sierre dva grafy s různým timeframe současně,pokoušel jsem se najít odpověd v návodu, ale asi jsem slepej, tak se předem omlouvám za tuto otázku

Odesláno

vesely :
a jeden graf si umíš otevřít? Potom otevři stejně i druhý (myslím že Open intraday chart, nemám Sierru u sebe) a v chart settings nastavíš jiný TF (nebo klikneš na graf, napíšeš požadovaný TF v minutách a enter).

Odesláno

veselý,

otevřít jeden graf, potom otevřít druhý graf, vhorní liště Window-první tři položky podle toho jak mají být grafy řazeny-
na sobě, vodorovně a svisle.

Richard

Odesláno

vesely: V Sierre v File - New/Open Intraday chart si otvoriš viackrat rovnaky symbol napr. ER2 - 200712-GLOBEX.mnd a nasledne si v Chart - Chart settings - Days-Mins-Secs. nastaviš timeframe aky potrebuješ.

B.

Odesláno

A ještě, pokud chceš, aby ti kurzor ukazoval současně v obou grafech na stejné místo, dáš Tool - Global cursor on. Pak, když v jednom grafu najedeš měsíc zpět, upraví se i druhý graf.

Odesláno

Hezký den,

nevíte prosím někdo,kde bych našel na stránkách sierry download starších verzí sierry,nikde to tam nemůžu najít.Z posledních verzí se mě nedaří naimportovat data do excelu,hlásí to pořád nějakou chybu,u dřívějších verzí jsem tento problém neměl.Díky.

Tomáš.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...