Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

chtel bych se zeptat: V Sierra Chart mam stahla data ER2 Globex 2sec kazdy den trh otvira v 15:30 ale od 27.6.06. do 1.4.06 otvira v 16:30 myslel jsem, ze je to zmena casu, ale uz od 3.4.06 je to zase v pohode. Jestli jsem neco prehlidl nebo fakt nevim.

Diky

Lukas

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Luke22:
Danek má pravdu, v roce 2006 začínal letní čas v Evropě 26.3., zatímco v US až 2.4. (o týden později). Proto máš v týdnu od 27.3.2006 do 1.4.2006 obchodní hodiny na grafu o hodinu posunuté. Od 2.4.2006 se časový rozdíl mezi Evropou a USA zase vyrovnal a vše se vrátilo k obvyklým 15:30 hod.

Richard

Odesláno

to Martinek:

pane Kysela, spojaznil som Sierru s real-time datami od Open e Cry, intradenne grafy sa mi zobrazia v realnom case, taktiez aj DOM, ale ked chcem obchodovat, trade window mi nefunguje.Poradte prosim co robit.Vyhadzuje mi hlasenie:

Trade Error: Not connected to supported Trade Service 2007-10-04 11:37:12

Dik

Odesláno

corporate: S brokerem Open E Cry zadnou osobni zkusenost nemam, takze Vam bohuzel moc neporadim. Problem je kazdopadne v propojeni Sierry s obchodni platformou; zkuste zadavat prikazy primo do platformy, Sierra neni imho nejvhodnejsi nastroj pro chart trading...

Odesláno

corporate: IB je broker, BT je graficky front-end k platforme od IB. Ja uz pres IB neobchoduju a Sierru nepouzivam jako primarni nastroj pro sledovani grafu. Driv jsem zadaval prikazy za pomoci TSim+ nebo BT.

Odesláno

Nevíte někdo, zda Sierra umožňuje počítat a vykreslovat pivot points dále do minulosti než jen 100 dnů? Výpočet je to jednoduchý, tak nevím proč mi více jak 100 dnů nelze nastavit (pro backtesting).

Odesláno

Myslim,ze nekdo rikal ze je tahle funkce i soucasti Sierry a jsou na to i ruzny programy na snimani prac. plochy.Ja pouzivam klasiku - malovani co je soucasti Windows.Start.....Vsechny programy.....Prislusenstvi....Malovani....okno malovani minimalizovat do listy......stisknout Prt Scr.....otevrit z listy 'malovani".....stisknout CTRL+V......v okne "malovani" je sejmuty obrazek....v liste "malovani" kliknout na "soubor".....z nabidky vybrat "ulozit jako".Snad je to srozumitelny.Nebo napr na Seznamu zadat "program na snimani obrazovky" a muzes vybirat.

Odesláno

Stiskneš klávesu vpravo vedle F12 PrtSc-SysRq, tím se ti celá obrazovka ofotí. Potom si otevřeš program např.malování (je součástí Windows) a v něm úpravy-vložit (horní lišta). Obrázek se ti zobrazí a můžeš ho jakkoli upravovat. Pak ho pod nějakým názvem uložíš. Při psaní mailu ho přiložíš jako soubor.

Richard

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...