Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím zdatné programátory,

a pokládám otázku, zda je možné v Sierra naprogramovat, že ¨Doji Star¨ se např. oznámí zvukovým signálem? Díky předem za odpověď.

srdečně zdraví šroubek

Odesláno

to vsn
Včera jsem si zkoušel do Amira do souboru amirstuff přidat trh mini silver a to následujícím způsobem? YI=1000,3
a stejně mě to v Amiru neukazuje. Kde může být problém? Je zapotřebí to ještě někde, do nějakého jiného souboru přidat?
Díky za odpověď

Odesláno

šroubek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím zdatné programátory,
>
> a pokládám otázku, zda je možné v Sierra
> naprogramovat, že ¨Doji Star¨ se např. oznámí
> zvukovým signálem? Díky předem za odpověď.
>
> srdečně zdraví šroubek

Ano, jde to. Doporučuju prostudovat systems and alert na stránkách Sierry.

Odesláno

to:kukus taky mi jak si nefunguje odpočítávadlo,nevím čím to je,potřebuji becktestovat ale neví kdy bude close baru.potřebuji poradit jak to mám zprovoznit,jestli to má něco společného s ftrader nebo s něčím jiným.

Odesláno

Dobrý den,potřeboval bych prosím vás poradit jak je to s tí souborem btlink,potřebuji testovat s použití funkce REPLAY,zkoušel jsem to nastavit podle Videotutoriál: nastavujeme a pracujeme s Bracket Trader ale jak si mi to nešlape.Problém je v kroku kdy dám v Sieřře Aply-OK a Sierra se sekne a vypne.Mám nainstalovanou nejnovejší verzi Sierry (209)
Zkoušel jsem testovat v BT pře Sierra Chart MND playback,ale přijde mi to dosti složité.

Odesláno

Mám problém s nastavením CCI ve sierra chart. Respektive má nainstalovanoej ftrader, woodies built-in a amira. Všichni tři mi fungujou, ale když se přihlásím k woodiemu do clubu, tak moderátor má o malinko jiný CCI. Někdy je to téměř identické a někdy je poznat větší rozdíl, který má za následek to, že bych vstoupil do obchodů do kterých by nikdo nevstoupil a naopak. Srovnávám to teď se třemi moderátory a je to tak u všech. Problém bude určitě v mém nastavení sierry. Průběch CCI je u mě stejný jak v ftraderu, woodies built inu, tak i v amiru.

Vím, že podobný problém jsem měl před rokem a půl, když jsem byl na první přednášce Woodieho a pak se to opravilo nějakou změnou. Žel si nepamatuju jakou. Nemáte někdo tip?

Díky, opravdu bych velice ocenil dobrou radu.

Odesláno

ahojte potreboval by som poradit s nastavenim sierry. Mam verziu 209 a chcel by som backtestovat data ER2-200709-GLOBEX.mnd. Do sierry som si dal studiu amirNStuff-7. Backtesting chcem robit s tym ze by som si ho porovnaval s anlyzou poslednich dnov z pohladu intradenneho obchodnika, ale ked spustim prehravanie dat tak CCI indikator vyzera v case ked je urobeny screenshot tu na financniku inac ako ja mam v tom okamihu v sierre. Neviem co moze byt zle nastavne. Ked som kusal ine mesiace tak ani jeden CCI graf mi nesedi.

4273

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...