Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

nene, preinstaloval jsem sieru podle navodu ve wiki s tim, ze ten .ini soubor jsem dal do C://Sierrachart/

do toho *. ini souboru pak musis zapsat jeste nazev tech dat ktery backtestujes. napr. pokud to delas pres bracket trader tak pripis na konec "BTPB=10,1" u ER2

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj
Může mě někdo prosím poradit jak správně nastavit cenu NQ v Sieře? Mám studii AmirN7 a tam mě to u trhu NQ ukazuje cenu zaokrouhlenou na 1 des.místo. Takže místo např. 2002.25 mě to ukazuje 2002.3. Zkoušel jsem nastavit v Chart Settings u price display format hodnotu 0.01, 0.01 a jiné a je to pořád stejné.Už nevím jak to nastavit. Napište mě to prosím polopatě kde co nastavit. Mockrát děkuji za pomoc.

Odesláno

Everest Napsal:
-------------------------------------------------------
> Děkuji. Ještě prosím o navedení kde je ten soubor
> uvedený. Nejsem moc kovaný přes PC.
> Díky moc

ja to mam zde: C:\SierraChart\amirNStuff.ini

Odesláno

Ještě jednou díky.
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak pokud budu chcít obchodovat trh, který tam není zapsán a v Amiru by se mě prakticky dobře neukazovaly hodnoty u ceny a SW a CZ by byli růžové místo správných barev, tak tam stačí ten nový trh napsat a vše bude ok. Chápu to správně?

Odesláno

Ahoj,

muzu se zeptat, nevite nekdo jak prenastavit v sierre cas? Mam rozdil 15 vterin mezi TWS a Sierrou a tim padem se mi trosku jinak vykresluji grafy - jindy konci a zacinaji bary nez by "mely".
Musi to tam nekde byt, ale vubec to nemuzu najit... :S

Diky!
Magic

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...